Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Všechno krásné jednou končí.


Halucinace

Hráč

29
2.10.2021 21:15

Aby se neřeklo, že jsem to zabalil bez jediného slova, dneska jsem se rozhodl vám všem moc poděkovat za to, jací jste.

 @Rataj , Tobě chci poděkovat za to, že jsem měl vůbec tu možnost Skimo hrát, a neméně chci poděkovat i za důvěru ve mě vloženou, co se týče mé pozice TGM. Vím, jaká moje aktivita byla, je a pravděpodobně v nejbližší době bude, ačkoliv sem na fórum se rád podívám. <3

 @SedliX , Tobě chci strašně moc poděkovat za to, jaký vlastně jsi. Za tu dobu, co se známe spolu máme na TSku už něco málo oddebatováno (?) a skoro pokaždý jsi mě přiučil něčemu novýmu, nebo konverzaci obohatil nějakou zajímavostí a hlavně hrozně moc ti chci poděkovat vůbec za tu nabídku, stát se členem AT, kterou jsem takhle bohužel promrhal. 

 @DnOndra , strašně moc děkuju za každé úžasné RP, které jsme spolu měli. Z RP s tebou vždy vznikaly ty vzpomínky, které z hlavy jen tak nevymažu, kolikrát jsem se za tím počítačem fakt řezal smíchy, ikdyž jsme měli nějaké to vážnější RP.

@Puding @Natka @Wright @acaBeNendohzoR @FLYER @SovietDog @Lexikonn a ostatním členům AT přeji jak spoustu úspěchů na LS, ale hlavně v osobním životě kopretinky moje <3 Budu se těšit na nějaké z našich ať už reálných, či virtuálních setkání, mám vás moc rád. 

 No a teď vy ostatní, které jsem tu nezmínil. Ne, nezapomněl jsem na vás (možná), jenom toho je na mě už celkem dost a úplně nevím, co k vám napsat, aby to bylo nějakým způsobem odlišný od ostatních.

DnOndra

Hráč

50
2.10.2021 21:21

Na naše vzpomínky nikdy nezapomenu! 
Doufám, že se ti teď daří líp, máš všechno, co sis přál, a to sis i mohl vyzkoušet pozici TGM.  Nikdy nebudu litovat toho, že jsem tě poznal.  A doufám, že se ještě někdy uvidíme.

Užívej života, 
-Ondřej.

Qermo

Hráč

16
2.10.2021 21:31

Měli jsme tě rádi! F.

2.10.2021 21:40

Na mě jsi sice zapomněl ale tak, hodně štěstí ve všem a snad se někdy shledáme znovu. 😉

Phobios.

Kenny15

Hráč

19
2.10.2021 22:05

Dominuku vole tě plesknu...co si myslis ze nbudeas vole koncit nmebo co??? HALO??!! Dojed aspon na Moravu sa zchlastat...a diky za vsechno...mej se a AHOJ! :)

Peli

Hráč

27
2.10.2021 23:57

Tak to ti teda děkuju že na mě ses vysral úplně a nestál jsem ti ani za zmínění........ :D

Každopádně ať se ti daří a snad někdy ještě zahrajeme.

Natka

Hráč

10
3.10.2021 08:02

Škoda, že odchádzaš.

Naše RP bolo jedno z najlepších, či už pri autonehode kde sme ti so @SedliX -om zachraňovali život ale aj tých milých prekvapení za normálnych okolností.

Kvôli tebe sme vytvárali mužskú postavu ale nijako sme to už nedoriešili. Škoda.

Si jeden z mála ľudí, ktorých mám rada a nemám nič proti. Ty patriš skôr ku tým obľúbeným.

Tých stretnutí dáme snáď čo najviac ako sa dá. Budem moc rada ak sa niekedy vrátiš aj len čisto, že nás prídeš pozrieť.

Drž sa a nech sa ti darí 🤍 Samozrejme sa niekedy ozvi ako žiješ 😉


Powered by LeoSight IFS
LT~85