Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Podělte se o Vaši první návštěvu skima!


Zeintar

Hráč

49
3.10.2021 12:47

Ahoj. Projíždím staré logy a z nudy jsem si nahrál svůj první log, abych si připomenul, co jsem dělal. Pojďme tady každý do komentářů poslat svůj log, úplně první, když jsme se připojili na skimo a jak vám to šlo :)

 

Tady jsem já. Připojil jsem se, o RPčku jsem věděl, o MTA ne. Jediné příkazy, co jsem tu znal, byly /me a /do, ostatní mi bylo ze SAMP cízí. Chodil jsem si tak po Blueberry, RPi jsem si a v tu, Tomas Janicek, dal mi zdarma dodávku. Procházet to, jak jsem skimo objevoval, je docela funny. Podělte se s námi taktéž. 

 

Tady je můj první log: https://leosight.cz/logs/4f924j2o9b

Qermo

Hráč

16
3.10.2021 13:11

Inu.. Bohužel jsem prošel několika resetama do továrka a i změnou počítače, či-li to nejspíše uloženo nebude, ale tak nějak si pamatuju, jak to vypadalo. Připojil jsem se sem na doporučení mého kamaráda. Spawnul jsem se v MG a on pro mě přijel v jeho F100. Jediný co jsem o Skimu tehdy věděl je, že to je RP server. Nic víc. Random jsme jezdili, potom jsme přijeli k odboru dopravy a kámoš začal jentak DMkovat nějaký random auto. Potom, jsme jeli z MG směr BB přes limit, naháněla nás policie, vybourali jsme se do stromu a já si dal, jakožto MTA profesionál "/status Au." Toť vše co si ze své první návštěvy pamatuju. Jo a s tím kámošem jsme volali na Discordu a vše jsme vlastně RPili tam a nikdo z nás neměl ponětí, že k RPení slouží výhradně IC chat.

 

                                                                                                                                         -S láskou ExHelper Quermo

3.10.2021 13:14
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
3.10.2021 14:52, odstraněno 3.10.2021 20:53 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 13

Powered by LeoSight IFS
LT~31