Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🚔 Odtahové parkoviště PSA


3.10.2021 15:45, naposledy upraveno 16.1.2023 14:07 uživatelem Dzardys

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))


Co dělat v případě, že vám bylo zabaveno vozidlo?

Úplně nejlepším řešením daného problému je osobně navštívit odtahové parkoviště v Las Venturas, kde se domluvíte s vrátným, co a jak. Dostanete výpis všech vašich zabavených vozidel, včetně nákladů za jejich vydání - odstranění nelegálních úprav, registrace, uhrazení pokut. Nepředloží-li vám nějaké konkrétní vozidlo a vy jste stále přesvědčeni, že je zabaveno u nás, kontaktujte naše správce odtahového parkoviště.


Nejčastější důvody pro zabavení vozidla

Vozidla zabavujeme z mnoha důvodů, může to být například registrační značka, která není evidována v databázi, případně protože je vozidlo užíváno k ilegálním činnostem. V takovém případě je vyřešení vydání vozidla vcelku jednoduché. Složitější proces nastává v případě, že jste buď neplátcem pokut a vaše pokuty se nahromadily - v takovém případě vám vozidlo nebude vydáno do doby, než veškeré pokuty uhradíte, nebo majitelem technicky nezpůsobilá vozidla - ku příkladu s nelegálními úpravami na vozidle.


Registrace k nabytí neevidovaného vozidla na vrátnici odtahového parkoviště

V případě zájmu o nabytí těchto vozidel kontaktujte vedení PSA na adrese vedeni@psa.ic nebo využijte elektronické podatelny o sekci výše.


Powered by LeoSight IFS
LT~37