Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ban


Apianoss

Hráč

6
4.10.2021 18:05, naposledy upraveno 4.10.2021 18:24 uživatelem Apianoss

Zdravím v 18:01 jsem dostal ban konkrétně za norp injuries. Abych řekl co se stalo, jel jsem a chtěl jsem předběhnout auto ale z ničeho nic mi tak skočilo druhé rychle jsem odbočil a narazil předkem do auta, hnedka poté jsem začal erpit -(/me se bouchl o volant /do cukly pásy /do teče mu krev z nosu, vystoupil jsem a  do toho auta naboural taxikář který odletěl a jediné co erpil je /do teče mu krev z nosu, přitom jel 3x rychleji jak já a 2x se vyboural, proto bych rád zažádal o unban , + to semnou admin vůbec neřešil neinformoval mě a hnedka ban.

4.10.2021 18:46

Myslím si, že samotné /do pásy cukly mluví za vše. Absolutně nechápu, co si pod tímto pojmem vysvětlujete. Zapomněl jsi dodat, že jsi k tomu napsal něco ve smyslu "nic moc mu není". Pásy cukly určitě není legitimní RP, je to jen nesmyslný pouhopuhý výmysl hráčů, jak se vyhnout RP injuries. Ale budu hodný a už tě pustím do hry, příště se cukajícím pásům vyhni.


Powered by LeoSight IFS
LT~22