Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban


neznamy#5174

Smazaný účet

4
6.10.2021 16:18, naposledy upraveno 6.10.2021 16:21 uživatelem neznamy#5174

Ahoj hráči a admini Skima, moc rád bych zažádal o unban z důvodů...

Důvod proč jsem dostal ban : Chtěli jsme zabít týpka, protože jsme od něj chtěli koupit glock, a když jsme se setkali  tak jsme mu dali prachy a on do vysílačky řekl :

Přivezte mu ten glock.

Čekali jsme tam asi 10 minut, a furt nic tak můj kámoš mu zavolal a prej že za chvilku by tam měli být, potom nám po 5ti minutách zavolali že do 1 dnu nám přivezou glock, furt nic a potom prej do dalšího dne dovezou. Chtěli jsme ho vyhledat a zabít protože jsme věděli že nám ho nedá. Našli jsme ho v LV v kamioně, tak jsme řvali ať vystoupí, samozřejmě nevystoupil i když jsem mu střílel do gum, okna atd.

Potom se mu rozbil motor a napsal do ooc : aha motor

Tak jsme mu řekli ať vystoupí, vystoupil jsi šli jsme k němu a když jsem byl 1 metr od něho tak vytáhl glock a střelil mě do ramena.

Tak jsem se rychle běžěl a schoval se za kamion, vytáhl jsem glock a dal jsem mu hedičku. (křupánek) :)

@Dzardys

6.10.2021 16:31

Ahoj, 

upřímně a narovinu ti řeknu, že absolutně nerozumím obsahu této žádosti. Čemu ale rozumím (z pohledu slovosledu, nikoli logiky) je váš důvod k akci, konkrétněji "my jsme ho chtěli jen zabít, protože karma". Je mi úplně jedno, jestli jste ho chtěli nebo nechtěli okrást, pořád jste ho nějakým způsobem přepadávali. A video? Nikde. Z RP jsem toho taky zrovna moc nevykoukal, podle logu mi chvílema přišlo, že snad RPíte nějaké němé osoby. Kromě toho se konkrétně na tebe nahromadily další stížnosti, takže si myslím, že bude fér, když si trest odpykáš celý - zas tak dlouhý není. Mezitím si můžeš do počítače nainstalovat nějaký SW na nahrávání a naučit se s ním, bude se ti to hodit.


Powered by LeoSight IFS
LT~21