Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Chcel by som znovu navrhnut reskin Skylinu


Matejos

Hráč

36
6.10.2021 19:28

Vlastim toto auto na servery, myslim si ze model je pekny no ma jednu hlavu chybu vyzera akoby bol na rally, netreba model ktory bude mat diely na upravu a podobne, ale bolo by to vhodne ho zamenit za rovnaky model bez doplnkov a za model ktoreho podvozok bude vyzerat s koleasami normalne s nie ako rally auto, vsetky modeli aut na servery su pekne ale ten skyline fakt k nim nepasuje. Bohuzial neni moznost znizenia auta na servery aby to vyzeralo normalne.

dakujem za opatovne zhodnotenie 

DnOndra

Hráč

50
6.10.2021 20:17, naposledy upraveno 6.10.2021 20:43 uživatelem DnOndra

Já si troufám říct, že tento Skyline je jeden z nejlepších modelů, co jsem na CZ/SK komunitě viděl.. Nejde tu jen o to, že to vozidlo má být na drifty, nebo tak něco.. Někdo si z toho může nechat udělat i něco jiného.  Jestli ti to příjde moc vysoké, tak s tím už nic neuděláš. Protože snižovat vozidla uměl jen Wright, (VCT) který už není na VCT pozici, a proto tu je tuning update. Leda, že by Rataj rozšířil tuning update, a přidal možnost snížení vozidla, ale to by byla hloupost, protože už vidím, jak by jezdil kamión který by byl snížený. 


EDIT: I Toast uměl snižovat auta!
EDIT 2: To byl příklad Toaste.

-Ondřej. 👨‍🌾

Holub

Hráč

46
6.10.2021 20:18, naposledy upraveno 6.10.2021 20:23 uživatelem Holub

Co... to sakra? Pochop to, že ten Skyline, co jsi navrhoval, vypadá hnusně, nemá SA plates a celkově je to kvalita nižší nežli na kousku na serveru.

Jo, možnost tu byla. Říká se tomu unique handling.


@DnOndra Am I joke to you? Uměl snižovat jen Wright? A já jsem vzduch? Větev? Strom? Židle?

//EDIT: Máš štěstí.😊
//EDIT 2: Kamion by snížený fakt nejezdil, pač kamion ani nejde upravit.

izerman

Hráč

15
6.10.2021 23:56

Určitě ne to co tam je stačí.

Matejos

Hráč

36
7.10.2021 00:13

@Holub ja nehovorim ze ten model co som ja by sa mal dat, a mne sa ten model na servery pači no ma mrzi ze je tam fakt taka diera medzi lemom kolesa a kolesom, lebo na servery som sa spytal ci sa to vobec da znicit cez handling  a povedali mi ze nie. 

Zeintar

Hráč

49
7.10.2021 08:12

Ano, spousty snížených R34 na serveru jezdí. Stačí se ptát jen do /hc a ne svých kamarádů, kteří o tom očividně nic neví. 

 

Jen takovéto R34 jsou prostě drahé a né každý si je může dovolit.


Powered by LeoSight IFS
LT~59

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo