Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nahlašeni nezname osoby v noci na 7.10.21


Jareksebesta

Hráč

4
7.10.2021 13:32

Zdravím,chtěl bych nahlasit zatím neznamého hrače ktery se zřejmě dopustil hned nekolika porušení a možna i trestných činu....takže popis události zatim bez důkazu.
Ukradl mi někdo bohužel nastartované auto, byla to rychlovka musel být někde schovaný nebo náhoda nevím, pak mě asi tak 6krat přejel ikdyž jsem utíkal :D ale bez šance,jak mile mě zabil tak si me pockal u nemocnice v MG s mym autem, a tam mne taky nejmin 10krat prejel + zase umrti ,admini a nikdo z AT ani PSA tam uz v tu dobu nebyli ,takže jsem nemohl nic delat,a pak jak ho to prestalo bavit a moje auto totalne rozflakal tak me zabil prutem ktery mi vytahnul z auta a pak se nasledne prevliknul do nejakych plavek , a tak za nedlouho prijel nejspíš ze svym autem a to me auto téměř zdemoloval mé auto (černé CLS)  a mozna zneuzil  i glue  protože si na sve auto napojil to moje,a jakmile se mi podarilo aspon zkusit do meho auta nastoupit nevim jak se mu to povedlo ale vyhodil me z auta a byl fuč i s mojim takže tušim že je me auto asi nekde na vrakači :D proste auto je nekde fuč ,tod pribeh z včera.

Holub

Hráč

46
7.10.2021 13:49

Vážně je tak těžké uvést ID vozidla? Doslova by to pomohlo usnadnit řešit danou stížnost a ty tam napíšeš jen "černé CLS". 

Opět - snímky, videa, logy... hoď tady vše, co tohle skutečně potvrzuje. Je sice hezké, že je z toho hezké počtení, ale pak se nediv, že řešení dané věci trvá dlouho, když jsi doslova nepřiložil vůbec nic, co by mohlo v řešení dané věci pomoct.

Jareksebesta

Hráč

4
7.10.2021 14:02

ID vozidla je 4539,snimky ani videa bohuzel nemam k dispozici  ,max autokamera ale ta je tam jen dekorace :D

muzu dodat ty logy ale ted me hlava nebere kde je najdu a kde je vlozit.

Jareksebesta

Hráč

4
7.10.2021 14:15

Log jsem již nahral do uložiště logu snad pomuže 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
7.10.2021 14:33

Ahoj, díky za nahlášení. Jakmile se k tomu dostanu (případně někdo z kolegů), pokusím se celou stížnost rozluštit a podívat se, co a jak. Počítej s tím, že tě pravděpodobně kontaktuji. Mohu ti zatím poradit jen abys nenechával odemčené vozidlo.

Jareksebesta

Hráč

4
7.10.2021 14:41

Ještě jedna poznámka,ja u toho svého vozidla byl ale když jsem vystupoval na okamžik začal po mně stříkat zeleným sprejem což mě zadusilo.

7.10.2021 17:37

Hráč byl potrestán, uzamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~55