Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban


neznamy#5174

Smazaný účet

4
7.10.2021 17:28

Dobrej, chtěl bych požádat o unban.

Reason banu : NonGunFear, Nonrpdriving.

Vyjádření : Takže, stalo se to takhle, dal jsem inzerát že prodám mých 5 glocků, a někdo se ozval. Normálně jsem mu řekl kde dáme sraz, a kde prodám ty glocky. (Chtěl koupit 2 glocky) Tak jsem řekl že se sejdeme v Las Venturas, Obchodní centrum, tak jsem čekal před obchodním centrem protože jsem nebyl jistý jestli to nejsou policajti. Potom jsem viděl šedé Tahoe, tak jsem na ně zařval jestli si objednali ty 2x pizzy, oni řekli jo že prej mám jet za nima. Jeli někde do strašně velkého kopce tím Tahoe tak jsem si říkal že tam pojedu taky (nonrpdrive) Potom jsme byli na tom kopci, a oni říkali ať vystoupím že to nebudem dealovat přes okno. Řekl jsem že jim nevěřím, ať to uděláme přes okno. Oni furt vystupte, dealnem to normálně tak jsem napsal : Tak nic no.. Vytáhl glock a začal střílet do kapoty nebo teď nevim kde ale ne do skla, prostě ne tam kde jsem měl hlavu. Tak jsem to rychle vycouval a jel jsem rychle dolů z toho kopce, což byl nonrp drive, stím souhlasím. Ale ten no gun fear jsem moc nepochopil.. Protože jsem to rychle sjel když střílel, ale alespoň vím že to co jsem udělal bylo špatně.

Byl bych moc rád kdyby jsem si dnes ještě mohl zahrát protože je zítra pitomá škola, a chtěl bych si zahrát ještě dnes.

Díky.

@Dzardys

7.10.2021 17:34

Budiž, příště zkus ale projevit trochu víc strachu během RP. Kromě toho neskákat přes koleje s Tahoečkem, k tomu to auto neslouží. Můžeš si jít zahrát.


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024