Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban/UB


neznamy#5174

Smazaný účet

4
8.10.2021 15:16, naposledy upraveno 8.10.2021 15:21 uživatelem neznamy#5174

Ahojte hráči a hráčky Skima. Chtěl bych si zažádat o unban.

Reason banu : Únos týpka před psa stanicí, Nonrpinjures.

Vyjádření :  Takže, začnu stím únosem. Ano chtěli jsme ho unést, ale erpili jsme jakože jsme ho chtěli dovést do nemocnice, protože jsme chtěli jet k benzínce a on se vyboural (dal si status co mu je atd : injures). No a my jsme erpili  že ho chytáme za ruce a za nohy, jako že ho dáváme do auta, on souhlasil, a potom jak jsme ho chtěli dovést domů (aby jsme ho okradli)

tak nás furt někdo následoval, tady je kousek videa : https://www.youtube.com/watch?v=g5EspJYJoGA&ab_channel=Werfox

Konec souvisí s dalším videem : https://www.youtube.com/watch?v=vSVdvzc-wkc&ab_channel=Werfox

Zamířil jsem na něj s glockem, a jo mířil jsem sním asi na něj 6s akorát obsko glitchovala tu black screenu, v realitě by už byl dávno mrtvej, a on si prostě pěkně vycouváááá, a přejede mě.

A kdyby se někdo divil proč jsem neerpil injures, první jsem chtěl vyřešit report, potom jsem si dal status. 

Logy zde : https://leosight.cz/logs/ziByWZkaAD

Joo, a jinak je to celkem pravda, injures jsem měl dát první.

Ban mi udělil @Dzardys

Příště si na to budu dávat pozor.

8.10.2021 16:01

Ahoj,

je mi úplně jedno, jak jste to RPili, jako únos to vypadalo tak i tak a v realitě povětšinou během dopravní nehody jen tak někoho nenaložíš a neodjedeš s tím. To, že uneseš těžce zraněnou osobu z dopravní nehody jen proto, abys osobu následně okradl, to je další věc, která poukazuje na tvůj charakter. Ale budiž.

Co tu máme dále, jo, injuries. Běžně po tom, co mě někdo srazí autem, nasednu do toho svého a jdu si dělat svůj byz. Vzhledem k tomu, že minimálně posledních 9 banů v řadě máš ode mě, si myslím, že si zasloužíš projít celým trestem. A že ty bany sbíráš krásně už od prvního dne tohoto měsíce. 

Aby sis nemyslel, že jsem hráče zanedbal, tak jsem porušení řešil i v jeho případě. Pokud ti přijde nefér, že jeho jsem nepotrestal, tak k tomu mám své důvody, tj. hráč není chronickým porušovačem pravidel a především si byl vědom toho, že jeho jednání bylo na pokraji fearRP. Takovou krásnou třešničkou na dortu byl fakt, že jsi mi během řešení reportu psal do PM, kam pro tebe mam přijet a že mi prodáš vozidlo, pak jsi měl ještě tu drzost napsat, že to byl misschat. Tvým jediným štěstím bylo, že mi mé kompetence neumožňují delší tresty, avšak příště budu tvůj trest konzultovat již s GA. Žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~24