Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nerespektování pravidel + kažení hry ostatním hráčům.

1 2



izerman

Hráč

15
8.10.2021 18:05, naposledy upraveno 8.10.2021 18:17 uživatelem izerman

Ahoj kamarádi. Tuto stížnost už prostě vypsat musím, protože už to není normální co se na serveru SKIMO RP odehrává.

Povím vám takový "menší" příběh co se mi stal:

Připojím se na server a mám radost jak malý Jarda, že si půjdu zavozit kamionem pár zakázek, no... ale neuběhne dlouhá chvíle a najednou se za mnou rozjede černý autíčko, a v něm jsou dva chlapečci, no a ti dva otevřou okénko u jejich autíčka co mu lítají plamínky z výfuku. A najednou se ozve v chatu: Neznámá osoba křičí: Ven!!! Poté vemou do ruky jejich krásnou naleštěnou pistolku Glock 17 a začnou mi ničit celý kamion. Poté po pár minutách vypisování příjde Administrátor/Administrátorka/Support a napíše jim že osoba kterou přepadávají nemá 10 hodin. Tím porušují pravidlo č. 31, ve kterém se uvádí že hráč, který nemá 10+ hodin nesmí být okraden. Okrádající jsou povinni si zjistit kolik má osoba, kterou jdou okrást hodin. Příjde tohle někomu vtipný ? Že tam někomu jen tak zničí kamion a ten hráč co nemá 10 hodin za nic nemůže a oni se do něho ihned pustí ? Vystřílí celý zásobník ?

Jedu po dálnici kamionem, přijedou klucí s šátkama na obličeji a už mě berou ihned co mě uvidí že jedu a nepodívají se na hodiny. Jedou hned co vidí kamion a hned střílejí a řvou jak na lesy. O 20 minut později mě potká další auto, ještě se ani nestihlo vyřešit to první a už mě brali další, taky ihned co mě uvidí projet kolem a vůbec je nezajímá kolik mam hodin. 2x během půl hodiny. DĚKUJI @Puding že to vyřešila :). Druhého dne: Příjdu domu z fitka udělám si protein otevřu víko notebooku a připojím se na server šťastný jak malý Jarda. Vyjedu z frakčního sídla první zakázku a přijedou 2 autíčka s Neznámýma osobama co na mě začnou řvát: Ven!!!! A klasicky mi rozstříleli celý kamion, a poté co zjistili že nemám 10+ hodin tak se sebrali a ujeli pryč, a to že tam jsem s kamionem který už nemůže jet je nezajímá. DĚKUJI @Lexikonn že to vyřešil :). Dnešní den: Šel jsem si dát 3 zakázky, jedu zpátky na firmu že zaparkuju kamion pro někoho dalšího a že se půjdu odpojit, a připravit si věci do fitka a vyrazit si dát pár dřepů :) Cestou na firmu se za mnou otočilo černý auto s osobama co mají šátek. Odevzdám zakázku začínám parkovat kamion a už vidim v chatu: Maskovaná osoba křičí: Ven!!!!! Tak podávám report. že zase jako každý den někdo porušuje pravidlo ohledně okrádání hráčů. DĚKUJI @Lexikonn že to vyřešil :).

Byl bych fakt rád, kdyby se začalo za tohle nějak trestat, jelikož je to porušování pravidel, a ti hráči co chtějí okrádat se holt musí smířit s tím, že je to jejich povinnost si to zjistit, kolik má daná osoba nahráno hodin. Už mě to přestává bavit, protože je to každý den tohle. Člověk si chce jít v klidu zahrát a pak příjdou nějací chlapci s šátkem a zkazí mu uplně celou náladu a chuť to dál hrát, proto bych byl rád aby se to začlo nějak řešit už. Děkuji za přečtení mé stížnosti. :)

 

                                                                                                                               Nepřítel LeoSightu: Izerman

 

Zdendas

Hráč

20
8.10.2021 18:17, naposledy upraveno 8.10.2021 18:18 uživatelem Zdendas

Nejhorší na tomhle všem je avšak, že ti zničí návěs, s kterým jedeš zhruba 7 minut přes mapu. Peníze jsou bohužel nevratné. 

Dále je to jejich povinností, si vždy zkontrolovat počet hodin, jenž postava má nahráno.

Je hodně těžké podržet CTRL u osoby, vyhledat si ho v TAB a následně si zjistit počet odehraných hodin na serveru.

Qermo

Hráč

16
8.10.2021 23:06

Celkově okrádání kamioňáků je na Skimu opravdu problematické. Na mojí předchozí postavě, která má CK, přesně kvůli tomu, jsem měl několik hodin.. Řekl jsem si, že hele.. Zkusím si po dlouhé době zajezdit trucky. Byl jsem přijat do nějaké frakce, vemu kamion a jedu. Dohromady jsem ujel tak 15 minut, než někdo přijel se šátkem a s glockem. Unesl mě, vzal mi prachy a doufal jsem, že mě už nechá. Ani náhodou, zastřelil mě. Což sice chápu, že mě zastřelil a RPčkově to vlastně dává i celkem smysl, ale 60 hodin na postavě wasted kvůli 15 minutám v kamionu? 

izerman

Hráč

15
9.10.2021 00:03

@Qermo Ono je taky na tom hlavně dobrý i to že denně se tam přepadne desítka kamionistu, a v realitě nevím ani o jednom případu že by někdo přepadl kamionistu... Ale tak holt když to někomu dělá radost tak ať si to dělají, ale ať se řídí pravidlama a taky by se mohlo nějak omezit to okrádání protože denně tam někdo přepadává kamionisty a to prostě nejde do hlavy aby denně někde po dálnicích přepadli desítky kamionistu... Ale jedna možnost tu je jak tomu "možná" zabránit a to je taková: Udělat "menší update" a to tak, aby při dovezení zakázky si hráč mohl vybrat zda chce vyplatit hotově, nebo bankou. Jednoduché.

9.10.2021 07:00

@izerman nápad super, ale podle mně kdyby hráčí mohli bud do banky nebo hotově, tak do banky by měly mýt menší výdělek třeba jenom 80% bankou by to byla výhoda kdyby to bylo na 100% tím pádem by se přestalo okrádat uplně. 

 

9.10.2021 12:59
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Je zakázáno se neslušně vyjadřovat

izerman

Hráč

15
9.10.2021 13:27, naposledy upraveno 9.10.2021 19:37 uživatelem izerman

@neznamy#4109 To je tvůj problem buď si zjisti kolik má hráč hodin, nebo to nedělej vůbec jednoduché. Navíc nelegál má mnohem lepší příjem, než příjem z okrádání kamionistu. :)

 

EDIT: Takže dnes znova to co jsem psal v mé stížnosti nahoře :)

Zase si parta dvou kamarádíčku vezme pistolku neRPí injuries když je přejede náprava a nic se neřeší... Může se konečně někdo k tomu vyjádřit možná nejlíp i sám @Rataj páč to jsou určitě jeho pravidla v F1, když je to jeho server a celej portál a udělal společně s Administrátory něco ? Jako je to normální každej den už 5 dní tam přijedou frajeři co neRPí injuries, ale ze všeho nejvíc porušují pravidlo č. 31 (Hráč musí mít 10 hodin, aby mohl být okraden) nezajímá to nikoho a jdou ihned okrádat a pak do toho všeho neRPí ani injuries když je sundá návěs že by si mohli pomalu psát /selfck můžete se tím prosím už něco udělat a začít to trestat ? To je tak těžký si zjistit kolik ta osoba má hodin ? 1. podle ID najít v TAB, pokud uvidí "?" maj se zeptat v local chatu když už, a tak stejně když by ta osoba byla maskována mohou se zeptat. ONI NEUDĚLAJÍ ANI JEDNO Z TOHO A IHNED SE ROZJEDOU A ROZSTŘÍLEJÍ CELEJ KAMION! Každej den tohle musim řešit a už na to nemam nervy mam chuť normálně dát ESC a vypnout celou hru. Už mě to fakt přestává bavit.

Qermo

Hráč

16
9.10.2021 21:05

@neznamy#4109 nejlepší je ilegál vůbec nedělat. Je to RP server, ne Payday 2 a měl by ses hlavně zaměřit na nějaký to social RP. Vykrádej třeba obchody a banky, ale okrádání kamioňáků 800krát (osmsetkrát) za den je za mě cringe a hraničí to (v takhle vysokým poměru) s kažením hry pro ostatní hráče. Okrádání kamioňáků na Skimu je hroznej red flag, nebudu lhát.

9.10.2021 21:20, odstraněno 9.10.2021 21:23 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Holub

Hráč

46
9.10.2021 21:27, naposledy upraveno 9.10.2021 21:31 uživatelem Holub

@neznamy#4109 Ty a většina ilegálů na MTA jste důvod, proč by měl být ilegál limitován na základě kvality RP a zdravého rozumu. Ze všech ilegálů na serveru je pouze jedna skupinka o cirka pěti lidech schopná přijít s kvalitním ilegál RP. A když říkám kvalitním, tak tam není žádné okrádání kamiónů (to dokonce mají blacklisted na svém seznamu činností) a krom pár lidí o nich nikdo moc neví. Budu 3,14159čovat na nekvalitní ilegál, pač ten je běžně k vidění na serveru. Myslíš si, že těch x lidí nejezdí kamiony proto, že je to grind? Ne, je to proto, že kvalita RP lidí, co přepadávají, je ve většině případů na úrovni lvl nežerchleba (připravený bind do looc na "rp" "rp" "rp" zatímco jejich RP je směsice PG, zero tolerance a porušení zdravého rozumu) a to jsem ještě optimista. Poslední má zkušenost s takovými ilegály dopadla tak, že týpek, kterého sejmul kamion (!) si v klidu nasednul do auta a odjel. A takových není málo, je jich spíš víc než většina. O podobných hloupostech jako jsou různé "skryté schránky", u kterých nebylo žádné RP (jen se doslova hodily do popisku auta a čus pic), nemluvě.

Ilegál RP není jen o tom si vydělat prachy. Je to o té svobodě, mít možnost fungovat jinak. A sorry, ale "ven" "ruce nad hlavu" a podobné známky nekvalitního stereotypu jsou důvod, proč na některé věci na serveru radši nesáhnu (krom samotného grind aspektu). Takže si dej facku a začni trošku uvažovat nad tím, proč je na ilegál RP takový hejt. Je oprávněný? Ano, ve valné většině případů je. Je potřeba se hnát jen za penězi? Ne, je to prostě hloupost a názorná ukázka mentální i RP zaostalosti lidí, co tohle RPí. Ano, jsem hodně přísný, ale je to na základě mých zkušeností. K férovým ilegálům přistupuju férově a respektuju je (viz třeba dnešní pursuit, který byl opravdu luxusní a kde skutečně došlo k úniku na základě schopností a ne "nekonečné" munice v autě), k těm neférovým jdu stylem "nahrávám všechno a nebojím se to použít když přijde první kravina a porušení pravidel z jejich strany".

A než někdo řekne, že na to pohlížím očima někoho, kdo hraje striktně legal RP - moje hlavní postava je někde na pomezí mezi legal a illegal RP. Funguje to skvěle a v případě dané postavy zastávám mentalitu "jak ty na mě, tak já na tebe". To je třeba důvod, proč existuje víc možností jak vyjít z RP se mnou v... I dunno... třeba v případě nehody. Jsou lidi, co ujeli a po chvilce skončili rozstřelení, v případě non-injuries a různých lahůdek s banem, ale také jsou lidé, kde na základě jejich IC férovosti a přístupu z toho vzešli naprosto krásně. Jde to, je to jen o přístupu.


V tomhle případě existují tři možnosti:

  1. Trestání fetka ilegál RP daleko přísnějšími tresty. Pak se to pročistí a uvidíte, že už na těch fetek natrefíte méně a méně
  2. OOC whitelist na základě kvality RP. Sice omezující, ale na druhou stranu to zase přinese jiné způsoby a cesty v rámci ilegál RP.
  3. Celkově to podepřít pravidly a udělat blacklist na některé nešvary, které se na serveru dějí. I když existuje pravidlo číslo nula, které lze na tyhle drive-by idioty blázny použít, tak stále je to dle mého málo a mělo by se proti tomu zakročit.

Nejsem člověk, co respektuje omezování v RP jako možnost, ale tady je to skutečně potřeba. Ostatně mi řekněte v jaké společnosti máte tolik psychopatů, kteří si v klidu jen tak vystřílí půlku obce..

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~104

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024