Ahoj kamarádi. Tuto stížnost už prostě vypsat musím, protože už to není normální co se na serveru SKIMO RP odehrává.
Povím vám takový "menší" příběh co se mi stal:
Připojím se na server a mám radost jak malý Jarda, že si půjdu zavozit kamionem pár zakázek, no... ale neuběhne dlouhá chvíle a najednou se za mnou rozjede černý autíčko, a v něm jsou dva chlapečci, no a ti dva otevřou okénko u jejich autíčka co mu lítají plamínky z výfuku. A najednou se ozve v chatu: Neznámá osoba křičí: Ven!!! Poté vemou do ruky jejich krásnou naleštěnou pistolku Glock 17 a začnou mi ničit celý kamion. Poté po pár minutách vypisování příjde Administrátor/Administrátorka/Support a napíše jim že osoba kterou přepadávají nemá 10 hodin. Tím porušují pravidlo č. 31, ve kterém se uvádí že hráč, který nemá 10+ hodin nesmí být okraden. Okrádající jsou povinni si zjistit kolik má osoba, kterou jdou okrást hodin. Příjde tohle někomu vtipný ? Že tam někomu jen tak zničí kamion a ten hráč co nemá 10 hodin za nic nemůže a oni se do něho ihned pustí ? Vystřílí celý zásobník ?
Jedu po dálnici kamionem, přijedou klucí s šátkama na obličeji a už mě berou ihned co mě uvidí že jedu a nepodívají se na hodiny. Jedou hned co vidí kamion a hned střílejí a řvou jak na lesy. O 20 minut později mě potká další auto, ještě se ani nestihlo vyřešit to první a už mě brali další, taky ihned co mě uvidí projet kolem a vůbec je nezajímá kolik mam hodin. 2x během půl hodiny. DĚKUJI @Puding že to vyřešila :). Druhého dne: Příjdu domu z fitka udělám si protein otevřu víko notebooku a připojím se na server šťastný jak malý Jarda. Vyjedu z frakčního sídla první zakázku a přijedou 2 autíčka s Neznámýma osobama co na mě začnou řvát: Ven!!!! A klasicky mi rozstříleli celý kamion, a poté co zjistili že nemám 10+ hodin tak se sebrali a ujeli pryč, a to že tam jsem s kamionem který už nemůže jet je nezajímá. DĚKUJI @Lexikonn že to vyřešil :). Dnešní den: Šel jsem si dát 3 zakázky, jedu zpátky na firmu že zaparkuju kamion pro někoho dalšího a že se půjdu odpojit, a připravit si věci do fitka a vyrazit si dát pár dřepů :) Cestou na firmu se za mnou otočilo černý auto s osobama co mají šátek. Odevzdám zakázku začínám parkovat kamion a už vidim v chatu: Maskovaná osoba křičí: Ven!!!!! Tak podávám report. že zase jako každý den někdo porušuje pravidlo ohledně okrádání hráčů. DĚKUJI @Lexikonn že to vyřešil :).
Byl bych fakt rád, kdyby se začalo za tohle nějak trestat, jelikož je to porušování pravidel, a ti hráči co chtějí okrádat se holt musí smířit s tím, že je to jejich povinnost si to zjistit, kolik má daná osoba nahráno hodin. Už mě to přestává bavit, protože je to každý den tohle. Člověk si chce jít v klidu zahrát a pak příjdou nějací chlapci s šátkem a zkazí mu uplně celou náladu a chuť to dál hrát, proto bych byl rád aby se to začlo nějak řešit už. Děkuji za přečtení mé stížnosti. :)
Nepřítel LeoSightu: Izerman
Ahoj kamarádi. Tuto stížnost už prostě vypsat musím, protože už to není normální co se na serveru SKIMO RP odehrává.
Povím vám takový "menší" příběh co se mi stal:
Připojím se na server a mám radost jak malý Jarda, že si půjdu zavozit kamionem pár zakázek, no... ale neuběhne dlouhá chvíle a najednou se za mnou rozjede černý autíčko, a v něm jsou dva chlapečci, no a ti dva otevřou okénko u jejich autíčka co mu lítají plamínky z výfuku. A najednou se ozve v chatu: Neznámá osoba křičí: Ven!!! Poté vemou do ruky jejich krásnou naleštěnou pistolku Glock 17 a začnou mi ničit celý kamion. Poté po pár minutách vypisování příjde Administrátor/Administrátorka/Support a napíše jim že osoba kterou přepadávají nemá 10 hodin. Tím porušují pravidlo č. 31, ve kterém se uvádí že hráč, který nemá 10+ hodin nesmí být okraden. Okrádající jsou povinni si zjistit kolik má osoba, kterou jdou okrást hodin. Příjde tohle někomu vtipný ? Že tam někomu jen tak zničí kamion a ten hráč co nemá 10 hodin za nic nemůže a oni se do něho ihned pustí ? Vystřílí celý zásobník ?
Jedu po dálnici kamionem, přijedou klucí s šátkama na obličeji a už mě berou ihned co mě uvidí že jedu a nepodívají se na hodiny. Jedou hned co vidí kamion a hned střílejí a řvou jak na lesy. O 20 minut později mě potká další auto, ještě se ani nestihlo vyřešit to první a už mě brali další, taky ihned co mě uvidí projet kolem a vůbec je nezajímá kolik mam hodin. 2x během půl hodiny. DĚKUJI [user:3980] že to vyřešila :). Druhého dne: Příjdu domu z fitka udělám si protein otevřu víko notebooku a připojím se na server šťastný jak malý Jarda. Vyjedu z frakčního sídla první zakázku a přijedou 2 autíčka s Neznámýma osobama co na mě začnou řvát: Ven!!!! A klasicky mi rozstříleli celý kamion, a poté co zjistili že nemám 10+ hodin tak se sebrali a ujeli pryč, a to že tam jsem s kamionem který už nemůže jet je nezajímá. DĚKUJI [user:3583] že to vyřešil :). Dnešní den: Šel jsem si dát 3 zakázky, jedu zpátky na firmu že zaparkuju kamion pro někoho dalšího a že se půjdu odpojit, a připravit si věci do fitka a vyrazit si dát pár dřepů :) Cestou na firmu se za mnou otočilo černý auto s osobama co mají šátek. Odevzdám zakázku začínám parkovat kamion a už vidim v chatu: Maskovaná osoba křičí: Ven!!!!! Tak podávám report. že zase jako každý den někdo porušuje pravidlo ohledně okrádání hráčů. DĚKUJI [user:3583] že to vyřešil :).
Byl bych fakt rád, kdyby se začalo za tohle nějak trestat, jelikož je to porušování pravidel, a ti hráči co chtějí okrádat se holt musí smířit s tím, že je to jejich povinnost si to zjistit, kolik má daná osoba nahráno hodin. Už mě to přestává bavit, protože je to každý den tohle. Člověk si chce jít v klidu zahrát a pak příjdou nějací chlapci s šátkem a zkazí mu uplně celou náladu a chuť to dál hrát, proto bych byl rád aby se to začlo nějak řešit už. Děkuji za přečtení mé stížnosti. :)
Nepřítel LeoSightu: Izerman