@neznamy#4109 Ty a většina ilegálů na MTA jste důvod, proč by měl být ilegál limitován na základě kvality RP a zdravého rozumu. Ze všech ilegálů na serveru je pouze jedna skupinka o cirka pěti lidech schopná přijít s kvalitním ilegál RP. A když říkám kvalitním, tak tam není žádné okrádání kamiónů (to dokonce mají blacklisted na svém seznamu činností) a krom pár lidí o nich nikdo moc neví. Budu 3,14159čovat na nekvalitní ilegál, pač ten je běžně k vidění na serveru. Myslíš si, že těch x lidí nejezdí kamiony proto, že je to grind? Ne, je to proto, že kvalita RP lidí, co přepadávají, je ve většině případů na úrovni lvl nežerchleba (připravený bind do looc na "rp" "rp" "rp" zatímco jejich RP je směsice PG, zero tolerance a porušení zdravého rozumu) a to jsem ještě optimista. Poslední má zkušenost s takovými ilegály dopadla tak, že týpek, kterého sejmul kamion (!) si v klidu nasednul do auta a odjel. A takových není málo, je jich spíš víc než většina. O podobných hloupostech jako jsou různé "skryté schránky", u kterých nebylo žádné RP (jen se doslova hodily do popisku auta a čus pic), nemluvě.
Ilegál RP není jen o tom si vydělat prachy. Je to o té svobodě, mít možnost fungovat jinak. A sorry, ale "ven" "ruce nad hlavu" a podobné známky nekvalitního stereotypu jsou důvod, proč na některé věci na serveru radši nesáhnu (krom samotného grind aspektu). Takže si dej facku a začni trošku uvažovat nad tím, proč je na ilegál RP takový hejt. Je oprávněný? Ano, ve valné většině případů je. Je potřeba se hnát jen za penězi? Ne, je to prostě hloupost a názorná ukázka mentální i RP zaostalosti lidí, co tohle RPí. Ano, jsem hodně přísný, ale je to na základě mých zkušeností. K férovým ilegálům přistupuju férově a respektuju je (viz třeba dnešní pursuit, který byl opravdu luxusní a kde skutečně došlo k úniku na základě schopností a ne "nekonečné" munice v autě), k těm neférovým jdu stylem "nahrávám všechno a nebojím se to použít když přijde první kravina a porušení pravidel z jejich strany".
A než někdo řekne, že na to pohlížím očima někoho, kdo hraje striktně legal RP - moje hlavní postava je někde na pomezí mezi legal a illegal RP. Funguje to skvěle a v případě dané postavy zastávám mentalitu "jak ty na mě, tak já na tebe". To je třeba důvod, proč existuje víc možností jak vyjít z RP se mnou v... I dunno... třeba v případě nehody. Jsou lidi, co ujeli a po chvilce skončili rozstřelení, v případě non-injuries a různých lahůdek s banem, ale také jsou lidé, kde na základě jejich IC férovosti a přístupu z toho vzešli naprosto krásně. Jde to, je to jen o přístupu.
V tomhle případě existují tři možnosti:
- Trestání fetka ilegál RP daleko přísnějšími tresty. Pak se to pročistí a uvidíte, že už na těch fetek natrefíte méně a méně
- OOC whitelist na základě kvality RP. Sice omezující, ale na druhou stranu to zase přinese jiné způsoby a cesty v rámci ilegál RP.
- Celkově to podepřít pravidly a udělat blacklist na některé nešvary, které se na serveru dějí. I když existuje pravidlo číslo nula, které lze na tyhle drive-by idioty blázny použít, tak stále je to dle mého málo a mělo by se proti tomu zakročit.
Nejsem člověk, co respektuje omezování v RP jako možnost, ale tady je to skutečně potřeba. Ostatně mi řekněte v jaké společnosti máte tolik psychopatů, kteří si v klidu jen tak vystřílí půlku obce..
[user:4109] Ty a většina ilegálů na MTA jste důvod, proč by měl být ilegál limitován na základě kvality RP a zdravého rozumu. Ze všech ilegálů na serveru je pouze jedna skupinka o cirka pěti lidech schopná přijít s kvalitním ilegál RP. A když říkám kvalitním, tak tam není žádné okrádání kamiónů (to dokonce mají blacklisted na svém seznamu činností) a krom pár lidí o nich nikdo moc neví. Budu 3,14159čovat na nekvalitní ilegál, pač ten je běžně k vidění na serveru. Myslíš si, že těch x lidí nejezdí kamiony proto, že je to grind? Ne, je to proto, že kvalita RP lidí, co přepadávají, je ve většině případů na úrovni lvl nežerchleba (připravený bind do looc na "rp" "rp" "rp" zatímco jejich RP je směsice PG, zero tolerance a porušení zdravého rozumu) a to jsem ještě optimista. Poslední má zkušenost s takovými ilegály dopadla tak, že týpek, kterého sejmul kamion (!) si v klidu nasednul do auta a odjel. A takových není málo, je jich spíš víc než většina. O podobných hloupostech jako jsou různé "skryté schránky", u kterých nebylo žádné RP (jen se doslova hodily do popisku auta a čus pic), nemluvě.
Ilegál RP není jen o tom si vydělat prachy. Je to o té svobodě, mít možnost fungovat jinak. A sorry, ale "ven" "ruce nad hlavu" a podobné známky nekvalitního stereotypu jsou důvod, proč na některé věci na serveru radši nesáhnu (krom samotného grind aspektu). Takže si dej facku a začni trošku uvažovat nad tím, proč je na ilegál RP takový hejt. Je oprávněný? Ano, ve valné většině případů je. Je potřeba se hnát jen za penězi? Ne, je to prostě hloupost a názorná ukázka mentální i RP zaostalosti lidí, co tohle RPí. Ano, jsem hodně přísný, ale je to na základě mých zkušeností. K férovým ilegálům přistupuju férově a respektuju je (viz třeba dnešní pursuit, který byl opravdu luxusní a kde skutečně došlo k úniku na základě schopností a ne "nekonečné" munice v autě), k těm neférovým jdu stylem "nahrávám všechno a nebojím se to použít když přijde první kravina a porušení pravidel z jejich strany".
A než někdo řekne, že na to pohlížím očima někoho, kdo hraje striktně legal RP - moje hlavní postava je někde na pomezí mezi legal a illegal RP. Funguje to skvěle a v případě dané postavy zastávám mentalitu "jak ty na mě, tak já na tebe". To je třeba důvod, proč existuje víc možností jak vyjít z RP se mnou v... I dunno... třeba v případě nehody. Jsou lidi, co ujeli a po chvilce skončili rozstřelení, v případě non-injuries a různých lahůdek s banem, ale také jsou lidé, kde na základě jejich IC férovosti a přístupu z toho vzešli naprosto krásně. Jde to, je to jen o přístupu.
V tomhle případě existují tři možnosti:
- Trestání fetka ilegál RP daleko přísnějšími tresty. Pak se to pročistí a uvidíte, že už na těch fetek natrefíte méně a méně
- OOC whitelist na základě kvality RP. Sice omezující, ale na druhou stranu to zase přinese jiné způsoby a cesty v rámci ilegál RP.
- Celkově to podepřít pravidly a udělat blacklist na některé nešvary, které se na serveru dějí. I když existuje pravidlo číslo nula, které lze na tyhle drive-by idioty blázny použít, tak stále je to dle mého málo a mělo by se proti tomu zakročit.
Nejsem člověk, co respektuje omezování v RP jako možnost, ale tady je to skutečně potřeba. Ostatně mi řekněte v jaké společnosti máte tolik psychopatů, kteří si v klidu jen tak vystřílí půlku obce..