Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nahlaseni hracov Qazim Bazhunaishvil,Arbenor Kartallozi,Valdas Vrioni


Matejos

Hráč

36
9.10.2021 00:50

Hraci mali nahratu hodinu na servery a uz robili hracom problemy, chodili okolo aut hracov a nechceli ich pustit dalej a podobne.

 

pri rp akcii so mnou, po vytiahnuti zbrane a povedania nech odidu sa jeden zobral otocil chrbtom a bezal doa auta a nasledne sa v nom vozil okolo jedna sa o Valdas Vrioni, Qazim sa postavil dal animaciu zdvyhnutych ruk a neodchadzal iba furt chcel riesit vsetko s kludom napriek tomu ze sme to povedali asi 4 krat, a Arbenor len tak stal dalej az nasledne ho chytil prod krk hrac a zacal rpit asi 2 minuty stal 

9.10.2021 00:57

Ahoj, děkujeme za nahlášení hráčů, bohužel jsi to stihl ve chvíli, kdy jsem se již odpojil ze serveru.

Jak tak na tu stížnost koukám a snažím se ji pochopit, nedokážu tak nějak určit, o jaké pravidlo, které dle tebe porušují, se jedná. Stěžuješ si vlastně na to, že vám IC dělali problémy, avšak ani z logu nedokážu vyčíst, že by se jednalo třeba o pravidlo 0. Vidím v tom jednoduše IC problém, který můžeš v pohodě jít řešit s PSA. 

Nebo sám nabýváš jiného dojmu? Máš třeba nějaký další usvědčující materiál? Budu rád za jakoukoli zpětnou vazbu, rozhodně to pomůže s identifikací problému.

Díky, 

Dzardys

Matejos

Hráč

36
9.10.2021 01:20

@Dzardys NonFear posles ho prec a on sa zacne vozit okolo teba a volat si policajtov, bohuzial to na logu neni, a material nemam mam len svedka kyrill grizly

9.10.2021 01:23

Ono... FearRP se vztahuje (ale neomezuje) především na situace, kdy na člověka míříš zbraní, pokud jich bylo více na jednu osobu, tak by však měla mít strach spíše ta osoba. Jednoduše početní převaha je důvod k fearu stejně tak, jako když na tebe míří. To, že je pošleš pryč, jim strach vůbec nemusí nahnat. A jestli volali policisty, tak opět, snažili se uškodit především IC cestou, tudíž spíše než tady bys mohl uspět u některého z příslušníků PSA.

 

Matejos

Hráč

36
9.10.2021 01:30

@Dzardys bylo to 3 na 3

 

izerman

Hráč

15
9.10.2021 03:19

@Matejos Mě kdyby se tohle přihodilo tak je tam ukopu do PK a nebo bych si vzal rovnou AK74 :D :D Měli jste je víc postrašit nebo ztřískat no... Ale jakože o tom NON RP FEAR by se dalo pohovořit no když od  magora  co váží tak 2-3x víc než on dostane pěstí do břicha a dělal i tak po tom frajera tak to už je takoví no nic moc :D Škoda že jsem tam nebyl bylo by to 4v3 :D :D :D :D Ale ten FEAR na ten byste se mohli trošku podívat a popřemýšlet o tom no. Dokážu říct že dokonce i neRPil moc to jak jí dostal, protože od někoho jako je zrovna ten co mu jí napálil do břicha by to byla fakt hodně velká rána a určitě by mu po tom nebylo to co tam "RPil" 

mariox

Hráč

31
9.10.2021 07:15

@izerman - Tak já se tady taky vyjádřim za výše jmenovanou postavu: ,,Qazim Bazhunaishvili". Po tom co moje postava dostala pěstí, tak se chytla za břicho a po nějaké chvíli upadla na zem v bolestech. Následujíci čas řešení tyhle situace, tam jen seděla a přvažne koukala do země. Takže jsem zatím nikde nenašel něco, co by naznačovalo, že moje postava si po ráne do břicha hrála na frajírka.. Takže si myslím, že tu ooc není co řešit a jak už řekl @Dzardys, tak si to klidne @Matejos může řešit IC. 

Adiko

Hráč

38
9.10.2021 07:58, naposledy upraveno 9.10.2021 08:00 uživatelem Adiko

Tak abych se vyjádřil i já s pohledu Arbenor Kartallozi. Fear jsme rpili dostatečně, taktéž injuries které rpil @mariox. Nevidím žádné porušení pravidel. A to že nastoupil do auta tak v ten moment jsi měl glock POUZE v ruce a nemířil jsi. Namířil jsi až po tom co odjížděl pryč. A nevidím žádný problém zavolat PSA když odjel pryč a mohl v klidu zavolat PSA.

 

EDIT:  a ještě k tomu tvému blokování hráčů nebo aut co jsi zmiňoval, nevím o co ti jde ale zastali jsme u pizzerky a stáli tam, natož se váš kamarád začal s náma hádat. Taktéž bych byl rád koho jsme údajně blokovali D:

 

9.10.2021 10:27

No... Spíš než smysluplnou stížnost v tomhle vidím dohady. Kromě toho byli u akce přítomni i dva administrátoři, což dodává vcelku na důvěryhodnosti akce. Ale kdybych se na to neměl spoléhat, v tomto logu vidím pouze nějakou vaší pranici, při níž jsem si stačil povšimnout RP na úrovni osoby s 20 hodinami, tedy

...vytáhl nožík a bodl K4.

F, stihol zareagovat a odklonil ruku pánovi.

Nějak se nemohu zbavit dojmu, že z toho mírně zapáchá Power Gaming, neviděl jsem od tebe jakoukoli chance a ostatní vzorně jakýkoli zásah byli ochotni RPit. Já to tu uzamknu s tím, že si to půjdeš vyřešit IC, když už to budeš chtít řešit. Pakliže však stále nabýváš dojmu, že se zde jedná o nějaké poprušení pravidel (kromě toho tvého PG), tak mne prosím kontaktuj formou aplikace Discord - Dzardys#3287, kde se o tom můžeme pobavit, pošleš mi důkazní materiál a od toho se bude odvíjet případný trest.


Powered by LeoSight IFS
LT~78

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024