Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Online Bankovnictví


neznamy#5070

Smazaný účet

16
9.10.2021 16:48

Zdravím Leosight komunito! Přicházím zde s novým návrhem a to Online Bankovnictví

 

Jak by to fungovalo?

Jednoduše, do mobilu by se přidala nová aplikace Online Bankovnictví, či přímo na IC web, po spuštění takovéto aplikace by jste ihned viděly zůstatek na účtě a dvě kolonky. Historie Transakcí po kliknutí by jste viděli historii vašich transakcí (tak jak je to do posud' v bance) a Online Převod kde by jste napsali jednoduché číslo účtu (třeba 1456, nebylo by to nějak dlouhé číslo) napsali by jste kolik peněz chcete převést, a napsat nějaký text k převodu či poznámku. Kdyby vám někdo poslal nějakou transakci udělalo by vám to upozornění u Historie Transakcí (tak jak můžete vidět na obrázku). V kolonce Nastavení by byli 2. možnosti (mohlo by jich tam být více ale nepřišel jsem na jaké) a to  upozornění  to by fungovalo jednoduše, vybrali by jste jsi nějaký zvuk (ty zvuky které jsou třeba když vám pošle někdo SMS či vám volá) a pokaždé kdyby vám někdo poslal transakci tento zvuk by se vám spustil. Ovšem tato funkce by se mohla vypnout. A druhá funkce v nastavení by byla pokaždé když děláte Delivery, Security či jezdíte s tahačem by se vám peníze nepřičetli do hotovosti ale přímo by vám byla odeslaná do banky (tohle to by se samozřejmě dalo vypnout či zapnout).

Chci upozornit že nejsem grafik ;D

Zeintar

Hráč

50
9.10.2021 18:24

https://artic.leosight.cz/spay.ic/

Borwyx

Hráč

15
9.10.2021 18:53

@Zeintar

Bohužel, spay skoro nikdo nepoužívá, navíc dle mého je dobrý nápad to spojit tak, že zůstatek na účtě = zůstatek na spayi, né udělat spay jako peněženku navíc. Dle mého je tento návrh velmi dobrý, samotného mě to napadlo, ale nějak jsem neměl chuť to sepsat.

Za mě je to velmi dobrý návrh!

Zeintar

Hráč

50
9.10.2021 19:06

Já vím, @Borwyx , taky bych za to byl rád. Obávám se však, že s aktivitou Rataje se ničeho takového nedočkáme, proto jsem navrhl alternativu, kterou lze normálně používat.

Už jen trvalý příkaz Rataj slibuje X měsíců a pořád nic 😄


Powered by LeoSight IFS
LT~55