Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban//zkrácení banu


Deff

Hráč

5
9.10.2021 17:42

Ban jsem dostal od:Dzardyss 

Čas banu: 17:31

Udělen za: Nadávky occ chatu, trash rp, pásy cukly 

Ban je na 1 den... 

----------------------------------------------------

Tak abych začal nejdřív se vyjádřím k tomu "nadávky v OCC" takže tohle je věc kterou sem neudělal ano možná sem napsal kurva nebo něco takovyho ale to nebylo myšlený na tu druhou osobu prostě to nebylo tak myšlený 

----------------------------------------------------

Tak dále tu máme "trash rp" já sem to tam erpil že sem se bouchal do volantu že vystřelily airbagy a ten druhej fízl napsal taky jen dvě věci a nic si mi za to nedal a ten fízl si nebyl ani schopnej napsat status a taky tam dával trash rp 

----------------------------------------------------

"pásy cukly" ano napsal sem to ale už sem se na to předtím několikrát ptal v hc jestli se to může a odpověď byla : "ANO ALE MUSÍŠ ERPIT DÁL" a to sem udělal takže nevidím co je na tom špatně

----------------------------------------------------

Vyjádření k celé situaci:eště před tím mě spadlo auto do vody erpil sem to tam tak 20-30minut pak sem jel asi 2 minuty měl sem lagy jak pxxx nenačítaly se mi textury a najednou se mi to seklo a vidím jak sem nejspíš narazil do služebníka PSA (prostě sem měl lagy jednoduše brutální lagy) 

----------------------------------------------------

Dzardysi opravdu tě prosím o ukončení nebo skrácení banu díky.... 

 

 

9.10.2021 17:48

Začneme nadávkami... Byť je to to nejmenší na celé akci, objevilo se to tam a nemá to tam vůbec co dělat.

21. Výhradním jazykem pro OOC chat je čeština nebo slovenština. V OOC chatu je zakázáno využívat vulgarismy a nadávat ostatním hráčům. Spamovat v jakémkoliv (IC i OOC) chatu je zakázáno.


A teď k cukajícím pásům... Absolutně nechápu, co to je za nesmysl a beru to jako nějakou recesi, byť v tvém případě tam nějaká snaha o RP byla... I když ty injuries by na ten náraz mohly být opravdu, ale opravdu lepší. Počti si něco o cukajících pásech.


 

Takhle dlouhý trest je součtem obou porušení plus především tvé historie, která je za poslední dobu poměrně obsáhlá. Za cukající pásy a vulgarismus ti trest zůstane, ale nechám ti ho jen do dnešních 21 hodin.


Powered by LeoSight IFS
LT~20