Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[UNBAN]


neznamy#5174

Smazaný účet

4
9.10.2021 19:43

Dobrý večer hráči a hráčky.

Tohle je moje žádost o unban. Tak Dzardysi, vím že tohle je už asi moje 2-3 žádost o unban a omlouvám se že tě ruším. Vím že tvůj názor je pořád stejný, a že nevíš jak by jsem se po unbanu ve hře choval, ale já ti říkám že by si semnou večer vůbec neměl problémy (samozřejmě ne jen večer) ano ano, je jasné že by tam někdy něco semnou bylo, ale přísahám že bych už nedělal bordel a kdybych unban dostal, hned by jsem si šel přečíst pravidla znova protože vím že moje chování bylo hrozné např. únos před psa stanicí, nonrp injures, non gun fear a chápu že chceš aby jsem prošel celým banem a aby jsem si uvědomil že to už nemám dělat. Ale přísahám ti že jsem se už ponaučil a nebudu zlobit :) Tohle je už asi 3 žádost takže promiň, mám tady pohodku s dobrým čajem, topení konečně funguje ale strašně mi u toho chybí skimo:(

Díky @Dzardys

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: 12) Duplicitní témata jsou zakázána.
9.10.2021 20:37

Opravdu ti dvě zamítnutí nestačila? Trest si projdeš celý, uzamykám. Díky fórum banu už snad nebudu muset odpovídat na další žádost k stejnému banu.


Powered by LeoSight IFS
LT~25