Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Chování Supporta - SovietDog

1 2



10.10.2021 15:59, naposledy upraveno 10.10.2021 15:59 uživatelem SovietDog

"Dotyčná osoba se na to samozřejmě zase nevyjádří."

Nevyjádřím, proč bych to taky dělal že? Když je mi to na prosto volný.

No nevadí tak já se tedy vyjádřím k téhle "kravině"

Nuže čím začít? Asi tím že osobně vozidla neportují, port je možná jenom ve dvou případech a to když je mimo dimenzi neboli bugnute v garáži a nebo když spadne do vody a HZS to zaRPi.

A to je asi vše co mám tak na srdci

Zdendas

Hráč

20
10.10.2021 17:06, naposledy upraveno 10.10.2021 17:07 uživatelem Zdendas

To vozidlo jakoby prošlo jinou dimenzí tím, že má IC postava ani neví, že by tam ten vůz měl být, takže tím, že jsem si musel jít na letiště jsem hned porušil několik pravidel.

 

V době podání reportu jsem stál několik minut v garáži, aby to bylo systematické (jelikož tam parkuji), avšak si byl v duty několik minut a pochybuji, že si dělal něco důležité krom sedění na stříšce a čumění do neznáma. Report byl přijatý v době tak hodinu + po podání. Ještě před odpojením jsem se ho zeptal, jestli v tom duty řeší zrovna něco závažné, odpověděl: "Vždy". Po tomto mi report přijal za několik minut. 

 

A můžete vidět jakým stylem a s jakou grácií. Nemám k tomuto Supportovi slov. Zkrátka si jde do hry, nasadí si duty aby se vyhl IC a kecá si s lidma různě po mapě v OOC.

 

A záměrem tohoto nahlášení bylo chování SovietDoga. Né vůz, ale jeho chování a vystupování k ostatním, jakým stylem řeší reporty. Nemám víc co dodat.

10.10.2021 19:48, naposledy upraveno 10.10.2021 19:48 uživatelem SovietDog

Takže já tě znovu zdravím.

Tvé slovní spojení "Zkrátka si jde do hry, nasadí si duty aby se vyhl IC" se mi opravdu libí.. Ale zamyslel jsi se nad tím proč vůbec jsem v tom duty? Jak vidím tak asi ne, nevadí já ti řeknu proč jsem pořad v duty a málo v IC.

Nuže teď ti vysvětlím proč jsem jenom v duty a málo kdy v IC. Takže asi začneme s tou věcí ,jak ty říkáš "aby se vyhl IC". No, nejsem v duty z důvodu abych se vyhnul IC, když žádné IC ani nemám. RP které jsem do teď měl bylo na posledy asi před týdnem ( nevím to jistě) a zrovna jsem se dozvěděl že ten člověk chce skončit na Skimu, takže bych byl bez IC kompletně.. Takže ve zkratce se vyhýbám IC který ani nemám.

Další bod je? Kecání si s lidmi různě po mapě v OOC.

Tak jinak než OOC se s němá bavit nemůžu, to je jasný, jinak by se to bral jako mixxing a to už by bylo porušení pravidel.

A úplná třešnička na dortu je..

Je opravdu lehce kritizovat někoho, kdo se každý den sere s vašíma reportama. Mnohdy ty reporty jsou o nervy když tam máš nováčka.. Ale kdybychom si své místa vyměnili tak by jsi byl kompletně v koncích . Vsadím se že by jsi do týdne.. max dvou, odešel z postu

S pozdravem arogantní administrátor SovietDog

10.10.2021 20:10, odstraněno 10.10.2021 20:10 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Zdendas

Hráč

20
10.10.2021 20:16, naposledy upraveno 10.10.2021 20:18 uživatelem Zdendas

Ty a brát reporty? Nech mě se zasmát, za dobu co jsem zase na skimu cca 2-3 týdny tak si mi vzal report jen 3x max. Z 60% mi to vezme Dzardys, z 30% Puding a ty zbylých 10%. Když bych porovnal lidi co to berou nejvíc.. na to, že si celou dobu v duty a děláš reporty jak říkáš hm...když mi tam report leží přes hodinu a si jediný support na serveru a můj report je #1 tak máš teda dobré výhovorky.

 

S pozdravem hrozba Skima, jenž se vrátila.

Brzy asi začnou jak vidím "systematické záležitosti". A věřte, že těch reportů budete mít od hráčů tisíce, jelikož se jim to nebude líbit          :,(((((.

izerman

Hráč

15
10.10.2021 20:24

@SovietDog Ale když jdeš dělat Supporta, tak s timhle všim musíš počítat předem že se tak bude dít, tak si nestěžuj (tvá slova - sraní s reporty) a dodám že ty řekneš že se s těma reportama sereš, ale já tam byl celý den a za ten den jsem si pár reportů podal a ani jeden jsi nevzal ty tak zase tu nedělej někoho kdo tady všem bere reporty a že je to největší pán řešení reportů... Já vim že je to na nervy dokážu si to představit, protože jak jsi psal o těch nováčkách, tak já jich potkal několik a vysvětlit jim rozdíl mezi IC/OOC je někdy fakt strašné. Ale když je na tebe hráč slušnej a chce jen pomoc, protože se mu respawnulo auto kam nemělo, jelikož tam neměl ani /park a v IC světě se tam to vozidlo nemělo ani jak dostat a ty jsi ho arogantně odpálkoval v řešení reportů tak to přeci není moc normální ne ? Neřeknu kdyby tě tam začal nějak otravovat typem: "pls portni mi auto pls pls" ale on ti nic neudělal a jen chtěl pomoc a ty na něho takhle.

10.10.2021 20:42

První věc.. Svojí aktivitu nemusím nikomu dokazovat, to že vy ji nevidíte není můj problém.

Druhá věc.. To je sice pěkný že sis podal několik reportu Izermane ale napadlo tě vůbec jestli zrovna neřeším nějaký jiný report? Nebo tě třeba taky nenapadlo že na ten tvůj report nemám dostatečná práva? Vsadím se že nenapadlo.

10.10.2021 22:04, naposledy upraveno 10.10.2021 22:41 uživatelem SedliX

Dobrý večer (mého času), pěkný den (bez ohledu na dobu, v kterou mou odpověď čtete).

Nebudu to tu rozebírat nikterak složitě. Tvá stížnost je v principu faul ad hominem a spatřuji v něm také důkazní břemeno. Důkazy, které jsi položil, neprokazují žádné porušení kodexu ze Sovietovy strany, vozidlo jsi měl v základní dimenzi na letišti v Los Santos, jak píše Soviet, nejsme povinni taková vozidla respawnovat a jedná se o projev naší dobré vůle.

Pozice GM není Sovietova práce, nemá s námi podepsanou žádnou smlouvu ani jej nijak finančně neodměňujeme. Z toho vyplývá, že se jedná o jeho volnočasovou aktivitu, dalo by se říct koníček, rozhodně tedy bez adekvátní odměny nemůžeme očekávat, že by ho správa herní komunity měla naplňovat.

@izerman, paušalizující pravidlo. Protože je support, tak ho to musí bavit? Jsem zdravotník, myslíš, že mě baví komunikovat s pacienty za každých okolností? Že mě baví hloupé vtipy pacientů, jejich doprovodu nebo i lidí, které potkám v civilu a dozví se, že pracuju ve zdravotnictví? To sotva.

@Drelamond, z úryvku konverzace, který jsi zaslal, nemůžu nic posoudit. Přijde mi to trochu jako střed pozornosti, protože jsi vynechal vše, co zprávám od Sovieta předcházelo, začernil jsi ale také zprávy od ostatních.

@Zdendas, také se akorát dopouštíš argumentačních faulů, chybí ti důkazy a akorát napadáš Sovieta (opět ad hominem).

Víc k tomu asi nemám potřebu psát, jen to shrnu:

Pro nedostatek důkazů nemůžu stížnost jakkoliv řešit (buď si můžeš stěžovat na to, že Soviet nevyřešil tvůj report dle tvých představ, můžeš si stěžovat na chybu ve hře, při které se spawnují auta na náhodné lokace, ale nemůžeš podat generalizovanou stížnost na Sovieta, aniž bys dodal adekvátní důkazy v dostatečném množství). Pokud nashromáždíš dostatečné důkazy a dokážeš se vyjádřit tak, aby stížnost měla smysl, budu se jí zabývat. V takovém případě tě však poprosím o založení nové stížnosti, tuto zamykám a nebudu dále řešit.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~99

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
FerryCZ

38Kč včera v 16:20

AsiLucker

200Kč včera v 11:29

Shawftty

87Kč včera v 04:21

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024