Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prodej zbraní v inzerátech aneb co vás čeká a nemine


10.10.2021 13:19

Zdravím všechny mé drahé spoluhráče. 

Dnes jsem se pro vás rozhodl sepsat příspěvek, kterým odpovím na veškeré budoucí otázky na dané téma, jelikož jsem si jist, že jich bude nespočet.

Mnozí z vás si jistě stačili povšimnout, že se rozrostl prodej zbraní skrze inzeráty, dokonce opravdu otřesným způsobem. Denně jsme tak mohli vídat inzeráty typu "prodám Heklera a Glock, pouze dnes 15% sleva!!!" nebo třeba "prodám airsoftky mrk mrk". A opravdu zde byli nějací hráči, kteří žili v domnění, že takové inzeráty jsou zcela v pořádku. Já vám nevím, zkuste si zajít někam do redakce, aby vám do novin zveřejnili podobný inzerát. Prostě to nepůjde. Abychom však nebyli závislí pouze na úpravě pravidel (respektive jejich specifikaci), rozhodli jsme se to jako hráči vzít do vlastních rukou a v souladu s prací administrátorů jsme přišli na nějaké IC řešení, které vám v podstatě tyto inzeráty bude zakazovat. 

Konkrétněji se jedná o následující úpravu zákona o zbraních:

Což pro vás ve zkratce znamená, že už nebudete moct využívat /ads pro prodej zbraní. Pro takové obchody je tu LemonGate, který byste tím pádem měli začít využívat daleko více. V případě, že se takové inzeráty však budou objevovat, se může stát, že vám inzerát bude smazán a budete na tuto skutečnost upozorněni. V případě recidivy se v podstatě dopustíte porušení pravidel 0 a 3, čemuž asi rozumíte už mnohem více a je vám tudíž zcela jasné, jaké následky z toho budou odvozeny. 

Zákon jako takový je zcela jistě IC záležitostí, avšak mi přišlo fér o tom informovat ty, kteří si zákony nečtou a především obeznámit kolegy z AT o skutečnosti, že inzeráty o prodeji zbraní jsou od nynějška stejným nesmyslem jako inzeráty o full tuningu. Samozřejmě do nabytí platnosti zákona ještě nějaká ta chvilka zbývá a zákon může být kdykoli poupraven, přesto však uděláte dobře, když se na to semtam mrknete. A ještě lépe, když s takovými inzeráty úplně přestanete.

Dzardys out.

10.10.2021 13:38

LemonGate je underrated, to sa snáď naozaj zmení.

Zdendas

Hráč

20
10.10.2021 14:02

Souhlasím, denně to vidívám v ADS i v několika řádcích a dost to vytáčí. Prodám airsoft různých druhů... "Glock, nabiteeeej + 2 zásobníky".

Pokud to dáváte do ads, zamyslete se.. pokud nevíte, že existuje LemonGate, teď už snad víte.

Jen je teď problematika v NomelCoinech, "jednoduše nejsou". Jestli se budou do kavárny nějak doplňovat dodatečně, kdo ví. 

10.10.2021 14:04

Žádné pravidlo vám nezakazuje soukromou inzerci mezi lidmi, případně ti hloupější to napíšou na Writer. Nemusíte být závislí jen na tom, co pro vás vytvořil Rataj. RP je o kreativitě.


Powered by LeoSight IFS
LT~53

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Vysocak

250Kč dnes v 00:09

DarkEvilBetty

99Kč včera v 13:24

DarkEvilBetty

425Kč včera v 12:59

Nejnovější uživatelé
Nik0oo

Registrován 18.5.2024

Tomasek12333CZZ

Registrován 18.5.2024

Tomik123CZ

Registrován 18.5.2024