Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban


Nikosko

Hráč

35
10.10.2021 16:41, naposledy upraveno 10.10.2021 16:42 uživatelem Nikosko

Zdravíčko , chtěl bych si požádat o unban nebo o skrácení banu , protože jsme dnes 10.10 okolo 1 hodiny odpoledne jako  kadet u PSA unesl a chtěl okrádst určitou osobu ale pravidlo číslo 40. to povoluje je tu napsáno : Příslušníci PSA se nesmí účastnit ilegálního RP. To zahrnuje, ale neomezuje se na: únosy, vykrádání a okrádání, ilegální převozy, spoluúčast nebo asistence postavám v ilegálních činnostech. Naopak je z hlediska pravidel povoleno páchat přestupky a brát úplatky (samozřejmě zde platí IC postihy). 

10.10.2021 16:53

Ahoj, vzhledem k tomu, že report byl můj a Pudi jen napsala příkaz, o který jsem ji požádal, tak si dovolím se vyjádřit. A nebude to ani nic zdlouhavého. Jednoduše si to pravidlo přečti ještě jednou... Klidně dvakrát, tříkrát... padesátkrát, než ti dojde, co ten text znamená. Žádost samozřejmě zamítám, jen si to odpykej celé.


Powered by LeoSight IFS
LT~33