Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nahlásenie hráča ooc: typecek


Drelamond

Hráč

9
10.10.2021 18:37, naposledy upraveno 10.10.2021 18:39 uživatelem Drelamond

Ahoj!

 

Dneska som normálne si hral no a , kamarát sa chcel pozrieť ako má vypadať RP discord myslím tým frakčný. Tak som ho tam pozval no a on namiesto toho aby sa tam pozrel tak tam začal spamovať blbosti. Mám dôkazy ako som v tej firme bol a zrazu ako som už fuč. Vlastne IC-ly som robil vlastnú prácu a robil tak ako mal, lenže ma kickly z ooc dôvodu , čo je úplný nezmysel no nič pridávam sem screeny. Poprosím o náhle vyriešenie.

Chcem dodať, pokiaľ to nebol on tak to bol možno ten druhý majiteľ tej frakcie.

 

 

Všimnite si ten dátum a čas díky.

 

(screen 1: https://ctrlv.sk/OQCG

(screen 2:https://ctrlv.sk/aTMb

10.10.2021 19:02

Ahoj,

Napsal jsi správně, já tě nekickl z frakce,a ani z discordu, „kamarát sa chcel pozrieť ako má vypadať RP discord myslím tým frakčný" - nemyslíš, že by nebylo lepší se první zeptat, jestli ho můžeš pozvat? Pozveš si jen tak náhodného člověka,co tam nemá vůbec nic dělat, a víceméně si ho nemusel ani pozvat,ale stačilo mu poslat screenshoty roomek, popřípadně hodností. Ale myslím si že založit discord pro frakci není až takový problém,který by byl nějak obtížný.

Vyhazov z ooc důvodu: jak ty víš,že je to z ooc důvodu? Pokud nejsem na omylu,není to tak dávno co někdo psal,že nějaký čas vyhazov z firmy bez důvodu se neřeší, nemám co víc k tomu dodat.

 

10.10.2021 19:07
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
10.10.2021 21:50

Myslím si, že jste to tu vyřešili i bez zásahu AT. Každopádně kluky poprosím o nějaký materiál na Discord, podle kterého mohu ověřit pravdivost uvedených faktů. Kromě toho bych rád informoval o skutečnosti, že je na discordech povinný admin dozor, v případě, že jste jej doposud nesehnali, to napravte. To, že zveš někoho cizího na frakční discord server je tvá blbost a já osobně bych ti odepřel na takový server přístup natrvalo. Stížnost uzamykám, jakékoli reklamace směřujte do PMs na můj Discord Dzardys#3287.


Powered by LeoSight IFS
LT~44

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo