Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o UNPERMA BAN či UNBAN


Leon

Hráč

9
11.10.2021 13:48

Ahoj včera jsem zijstil že jsem dostal perma ban ke všemu co jsem udělal se přiznávam a uznávám že to byla dost velká blbost,takže se vám tímto chci omluvit skimo mi i ten den už chybí kor si představovat že už si ho nezahraju.Taky bych chtěl říct že bych se zacal trochu krotit s tema banama přecejenom každej týden dostanu ban,takže bych se zacal zdržovat případných a zbytečných banu.Touto žádostí o unban bych chtel poprosit o unperma ban,ban mi dal admin lexikonn

děkuji i když to třeba nevyjde :)

11.10.2021 14:00

Bany sbíráš jak já Pokémon kartičky za mlada (většího mlada než teď) a absolutně jsem nepobral, jak vás vůbec může napadnout jít vykrást policejní stanici. Šli jste do toho a počítali jste s tím, že se na to nepřijde? To je trošku blbost, určitě jste si byli vědomi přinejmenším zdravého rozumu a pravidla sedm, což mne vede k myšlence, že jste to udělali vyloženě naschvál. Zkoušíte tak trpělivost AT a přijde mi jako obrovská drzost si další den žádat o unban. Bohužel jsem v této záležitosti malý pán a budeš se muset modlit ke všem bohům, ať je Lexikonn mírnější. Z mého pohledu by takoví provokatéři neměli navštěvovat Skimo.

11.10.2021 14:08
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Leon

Hráč

9
11.10.2021 14:08

to ano ale nikoho neprovokuju a provokovat nechci asi máš pravdu že jsem si myslel že to nezíjstite byla to blbost to dělat ale stalo se to a už by se to nestalo.


Powered by LeoSight IFS
LT~51

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo