Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban ;)


Adiko

Hráč

39
11.10.2021 20:15, naposledy upraveno 11.10.2021 20:19 uživatelem Adiko

Zdravíčko, dnes tj. 11.10/2021 jsem dostal banánek od @Phobios za non rp injuries. Jde o to že byla  nějaká RP akce a byla zapálená farma v BB. Po chvíli co jsem tam byl tak jsme byli zažádaní od HZS že nás potřebují přímo u požáru že tam jezdí nějaké auta. Tak jsem nasedl do ORka kde jsem byl s kolegy. Jak jsme přijeli k farmě tak jsem v rychlosti 15km/h pokuď ne méně tak jsem vyskočil z auta a utíkal směr k hasičům. Pak klasika se začalo  do looc psát RP RP RP. Pokuď vím tak to byl Vefty s kterým jsme v normálním vztahu a v rámci srandy jsem mu řekl ať drží píču a za to napsal "XD". Rád bych tedy požádal o unban nebo zkrácení banu. Rád bych taktéž podotkl Phobiosovi, doslova tam máš ANIMACI jak vyskočíš ven s toho auta a trošku se pošoucháš o zem. Rád bych teda věděl co jsem měl zarpit při takové situaci. Pro admini co to čtou tak chci říct že jsem neskákal bungee jump  ale skákal s obyčejného auta ;) Jo a Phobimu jsem dal tase taky z důvodu srandy, několikrát odemě dostal tase a něřešil to. To ale neřeším. Pak jsem ohledně toho začal psát na náš PSA discord z kterého jsem dostal kick nevím proč. No a pak od pána @Dzardys jsem dostal prodloužení banu na 24h z důvodu Nerespektování rozhodnutí člena AT. To asi už nemůžu psát ani na discord. Na discordu jsem se pouze psal Phobiose co jsem měl zarpít. Díky za kick, díky za ban užívejte večer. Budu určitě rád za vyjádření :)

cc

11.10.2021 20:21

No, protože se jedná o dvojban, na jeho zkrácení se budeme muset shodnout dva. Z mého pohledu se tvé "dotazování" na Discordu blížilo vyjadřování jedince s kraniocerebralními traumaty, k čemuž se přidal vážný zájemce o post helpera Cosmmo a dělali jste z toho klaunfiestu. 

Aby ses nedivil, proč jsi byl potrestán za své chování i ve hře, jednoduše si přečti tento příspěvek, který tě jasně informuje o tom, že se na PSA discord vztahují pravidla MTA Skimo RP. Osobně jsem ochoten ti trest zkrátit na původní délku, bude-li Phobios souhlasit.

11.10.2021 20:25

Tak ahoj,

Já se tedy s dovolením vyjádřím.

Ban jsem ti udělil poté, co jsi vyskočil z vozu, rychlost byla +-30km/h hubou na štěrk, po vyskočení z vozu jsi stoupl na nohy a jakoby nic. Když jsme tě se zbytkem účastníků upozornili aby jsi erpil, napsal jsi něco ve stylu „drž piču". Toto jsem neřešil, přišel jsem tedy za tebou v admin duty, napsal jsem ti a dal jsem ti prostor k tomu aby jsi nám něco zaerpil, ty jsi do mne střelil taserem (tuto věc jsem neřešil, byl jsem v duty takže jak já rád říkám...ser... kaká pes). Udělil jsem ti následně ban na 5h, dle mne více než adekvátní k tvému chování během situace a následně na discordu PSA. Zde už si tě ovšem vzal Dzardys. Já jsem pro aby jsme ti jej zkrátili o polovinu, za mne vše.

Děkuji za příspěvek, přeji ti hezký zbytek dne.

11.10.2021 20:26

Zkráceno, uzamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~36

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Vysocak

250Kč dnes v 00:09

DarkEvilBetty

99Kč včera v 13:24

DarkEvilBetty

425Kč včera v 12:59

Nejnovější uživatelé
Nik0oo

Registrován 18.5.2024

Tomasek12333CZZ

Registrován 18.5.2024

Tomik123CZ

Registrován 18.5.2024