Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] MTX


GrimBlack

Hráč

1
31.3.2020 21:52, naposledy upraveno 1.4.2020 11:43 uživatelem GrimBlack

Název frakce: MTX

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Johny Martinique

Startovní kapitál: 500000

Popis frakce: MTX - MetaleX

MetaleX je továrna kde se dělají auta což znamená - Zaměstnanci musí dojíždět pro suroviny z těžebny které se pak dovážejí do MetaleXu kde se pak vytváří karosérie a motor a ostatní komponenty pro vytvoření nového auta.

Máme vytvořené nové auto - Nová auta se odvezou k prodejcům AutoProdejny tam se předají a udělá se smlouva o předání nových aut.

Smlouva o předání - Po podpisu s majitelem AutoProdejny a Dovozcem že bylo odevzdání úspěšné a bezproblémové se pak dovozce přípravy zpáteční cestou do MetaleX kde pak předává zpátky smlouva které auto bylo odevzdáno v pořádku . * Každá smlouva ukazuje správné předávání aut a také předání dle dohody s AutoProdejny kde bude Majitel AutoProdejny poté posílat procentovou mzdu z prodeje aut na společnost MetaleX pro výrobu dalších vozidel a dodání nových vozidel.

1.4.2020 17:15

Na toto by bol potreba skript ktorý nevznikne za jeden večer a celkovo si myslím že to je zbytočné. Autopredajne si hráči dokážu spraviť aj tak že si autá budú kupovať od hráčov a potom ich predávať. Zamietam.


Powered by LeoSight IFS
LT~20