Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na dobu reportu


Deff

Hráč

5
16.10.2021 21:28

Zhruba v 20:20 nebo tak nějak sem si podal report a asi v 20:30-40 sem byl první pořadí teď čekám do teď a furt nic na serveru jsou 4 admini prosím o vyřešení čekací doby na reporty trpí tím všichni 

16.10.2021 22:22

Já se omlouvám, vážený hráči, že jsem si dovolil nejít okamžitě řešit tvůj veledůležitý report, protože jsem se věnoval eventu, který měl nějak oživit RP IZS složek a dostat je od věčných cukačů. Absolutně nechápu, jak mne vůbec mohlo napadnout jít dělat něco jiného, než reporty hráčů, které vlastně řeším 95 % svého veškerého herního času... Chápu, jistě jsi pohoršen, že jsem ti nevěnoval 100 % své pozornosti a jednoduše neskákal jako sluha. Jak je vůbec možné, že jsem až tak sobecký, ještě k tomu, když to dělám jako hobby a zcela zdarma... Máš pravdu, dávám svá práva zpět, odkud jsem je vzal, a jdu se modlit, ať mi Bůh odpustí.

16.10.2021 23:48, odstraněno 17.10.2021 01:23 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Fyolarwir

Hráč

6
17.10.2021 07:09

Je opravdu krásné že čekací dobou na vyřešení reportu trpí všichni hráči jak zmiňuješ ve svém článku. Bohužel těmito absurdními příspěvky trpí admini kteří se snaží většině lidem na serveru vyhovět v co nejkratší dobu. Musíte si, ti co teda píšou tyto příspěvky, uvědomit že člen administrátorského týmu je taky jenom člověk je to hráč stejně jako vy který si přišel zahrát roleplay který se snaží udržet laťku která má být na úrovni a ještě k tomu má pravomoc k tomu aby ohlídal vaše nějaké porušování pravidel a tak dále. Více informací tady hlavně zmínil kolega ze správců helper týmu který tuto věc shrnul docela jednoznačně, vypsal ti tam důležité body který jsou směrodatné. 

Informativně ještě jedna věc k tobě musíš si uvědomit Hlavní věc že člen administrátorského týmu neřeší jenom reporty ale řeší lidi i mimo ty reporty to znamená, že někteří hráči jsou natolik líný si napsat report protože si myslí, že to urychlí, jo. Takže napíšou soukromou zprávu adminovi ten na to sice zareaguje ale nemusí na to vyhovět bohužel jsou i tací kteří se snaží vyhovět i těmto lidem na úkor toho že nebudou mít splněný report že nebudou mít report do počtu ale těchhle těch případů je mnohem víc než reportu samotných takže by bylo super kdyby sis to začal uvědomovat a né jen ty.

Fyolarwir


Powered by LeoSight IFS
LT~37