Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu.


17.10.2021 10:22, naposledy upraveno 17.10.2021 10:23 uživatelem Kolpanek

Vážení hráči a vážený Admin-Týme,
Včera 16.10.2021 jsem obdržel po dlouhé době ban z důvodu, že jsem nechtěl RPit věc, kde jsem měl dostat CK od celkem dosti vysoké osoby ve vládě.. nebudu jmenovat, poněvadž nechci nikoho pošpinit. Před odpojením z RP akce, jsem urazil jednoho hráče tím, že jsem mu napsal "Drž hubu" a ještě před mým výbuchem, jsem napsal do OOC chatu slovo "Jebe?". Bohužel, já jsem člověk, který tyto věci nesmírně hrotí, poněvadž se dá říci, že skimo.. je prostě můj druhý život. 
Možná si říkáte, že to je jenom hra, že to nemám hrotit, ale problém je v tom, že člověk něco buduje, snaží se prostě RPit věc, která by se IRL nepřehlédla, ba naopak, ještě ostřeji by se řešila. Snažil jsem se vše správně RPit, ale očividně.. někdo chce mít diktaturu ve vládě. Dále, jsem nechtěl dostat CK z důvodu, že mám koupený VIP skin na 65 dní.. což je celkem dlouhá doba.. 

Touto žádosti, bych rád poprosil o zkrácení banu.. za své nenormální chování, taktéž se omluvám nejmenovanému hráčovi, za jeho uražení ve stylu "Drž hubu". Taktéž se omlouvám členům AT, kteří museli řešit mé zabanování, nebo mé vylévání si srdíčka na IC discoredch. 

Přeji všem krásný den,
- Kolpanek

17.10.2021 10:36

Dobře, jsem ochoten ti ban dnes zrušit, a to hned, jak se dostanu domů. Avšak jsou zde nějaké další okolnosti. Podíváme se na první, závažnější. Vzhledem k tomu, že je celá akce založena na vážném porušení pravidla 0 a jen blb by si nevšiml, že i OOC, se ti vůbec nemůžu divit, bohužel ses připletl do cesty lidem, kterým nejde o dobro ostatních, ale jen to jejich vlastní, na čemž se vzájemně snaží těžit a IC vztahy bohužel už přesahují do OOC. Avšak pravidla jsou pravidla, potrestán jsi byl a kromě toho bude celá tato akce a většina účastněných řešena právě kvůli daným pravidlům. Proto tě budu muset požádat, aby jsi nehrál na dané postavě do doby, než padne verdikt. V opačném případě ten ban očekávej znovu.

Ještě ti mohu doporučit, abys někdy zkusil jít ven, protože je tvé jednání na skimu občas fakt směšné a dost těmto lidem nahráváš, čímž celé situaci moc nepomáháš. Unban očekávej v rozmezí jedné dvou hodin, sám mám dnes ještě mnoho práce.


Powered by LeoSight IFS
LT~39

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Vysocak

250Kč dnes v 00:09

DarkEvilBetty

99Kč včera v 13:24

DarkEvilBetty

425Kč včera v 12:59

Nejnovější uživatelé
Nik0oo

Registrován 18.5.2024

Tomasek12333CZZ

Registrován 18.5.2024

Tomik123CZ

Registrován 18.5.2024