Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Známky na predaj!


Drelamond

Hráč

9
17.10.2021 14:36, naposledy upraveno 17.10.2021 14:39 uživatelem Drelamond

První screenshot ze Skima

Rarita známky: ~0.28

Dne 4.1.2014 byl založen server Skimo RolePlay, na známce je vyobrazen první screenshot, který byl na tomto serveru pořízen. Na screenshotu je vidět Matt Tavares (otec Jimmyho a Sama Tavarese) opírající se o garážová vrata u Green Baru.

 

Ervin Balog

Rarita známky: ~0.39

Známa postava ze serveru MTA:SA Skimo RolePlay. Ervin Balog se narodil 4.1.1968 v Las Venturas. V 19 letech se odstěhoval s bratrem do Los Santos a začal studovat politologii. Později se stal starostou Los Santos a prvním guvernérem San Andreas.

Rathaus

Rarita známky: ~0.33

Na známce je vyobrazená radnice v nacisty okupovaném Polsku ze serveru MTA:SA Twefi Warfare. O tuto budovu a její okolí se vedli velké boje a nejeden hráč zde zemřel.

Drogová dodávka

Rarita známky: ~0.18

Kde kdo převážel na serveru MTA:SA Skimo RolePlay drogy v podobné dodávce. Zrovna v této dodávce převážel bývalý guvernér Johnny Ward obvykle kokain, čímž se nechvalně proslavil.

Der Krematorium

Rarita známky: ~0.38

Známka vyobrazuje plynovou komoru s unikátním názvem "Der Krematorium" postavenou hráčem Steele (znám též jako Tempestus, či Caff), který stojí hned vedle v nacistické uniformě. Vše je samozřejmě myšleno z recese a rozhodně se nejedná o propagaci nacismu.

SeVille v dieselu

Rarita známky: ~0

Jedním ze symbolů Skima v4.0 byl vůz, který byl mezi hráči znám jako "SeVille v dieselu", ten se zapsal do srdcí mnohých hráčů svým dechberoucím vzhledem, skvostnou cenou a výkonem na úrovni sekačky na trávu.

 

BMW R71

Rarita známky: ~0.28

Velice spolehlivá motorka, která se začala vyrábět v roce 1938. Využíval ji ve velké míře Wehrmacht, Luftwaffe, Fallschirmjäger i SS. Tato motorka díky své roztomilé sajdkáře padla do oka nejen příznivcům nacismu.

Forever hráč týdne

Rarita známky: ~0.32

Karthus (známý též jako WhiteWolf) byl na Duvesu hráčem týdne v podstatě každý týden. Proto si vysloužil vznik této známky, která zachycuje právě onu skutečnost.

Ratajíček hříbeček

Rarita známky: ~0.32

Aneb jak to dopadá, když Rataj přidává na Anteros nový předmět helmy a omylem do skriptu napíše velikost 7 místo 1,07.

Broskev

Rarita známky: ~0.43

Obyčejná broskev, prostě Zorry broskev. Tuto známku navrhl #tymzorra poté, co Zorra vyhrála ve válce.

 

Blackjack

Rarita známky: ~0.49

Zvěčnění první oficiální hry Blackjacku v Tabletop Simulátoru, kterého se účastnil SedliX, Toast a Flyer. Nutno podotknout, že všichni vše prohráli.

 

Nekonečné lešení

Rarita známky: ~0.49

Někdy se hold skripty vymknou z ruky. Bylo tomu tak třeba když při vývoji Skima 5.2 předváděl Rataj ostatním členům AT modulární systém lešení, který se již na "čtyřkovém" Skimu používal při instalaci kamer. Vzniklo tak nekonečné lešení a možná, že právě tohle jsou ty schody do nebe, o kterých hovoří věřící.

 

Operace Killer

Rarita známky: ~0.55

Killer14 přebral pozici Tempesta a stal se novým all-time top donátorem. Někteří tvrdí, že to bylo celé plánované pod krycím názvem Operace Killer. Jiní zase tvrdí, že známku prostě Rataj pojmenoval Operace Killer, protože Killer má rád Operaci Flashpoint.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   Pokiaľ máte záujem o kúpu známky, tak poprosím napísať podľa vzoru: Mám záujem o (meno známky) som ochotný/á dať (počet kreditov) @Drelamond

Zeintar

Hráč

49
17.10.2021 15:23

Takovéto "nevzácné" známky můžeš prodávat zde. https://leosight.cz/market

 

Klikni na známku v inventáři a dej "Prodat", nastav hodnotu a nemusíš ani vytvářet takovýhle příspěvek :D


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

70Kč včera v 22:29

AsiLucker

150Kč včera v 21:08

stokly

500Kč včera v 20:41

Nejnovější uživatelé
PetrSmitkoBack

Registrován 22.4.2024

Block18

Registrován 22.4.2024

Jamalzbr

Registrován 22.4.2024