Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozloučení jednou pro vždy. (DnOndra)

1 2 3



DnOndra

Hráč

50
17.10.2021 20:54

Vážený kamarádi, hráči a admin teame.
Dovolte mi se tu s váma všema rozloučit v dobrém, a na vždy.

Dneškem 17/10/2021 jsem se rozhodl skončit na celé LeoSight komunitě, na které jsem už skoro dva roky, možná i delé. Vedlo mě k tomuto spousta věcí, a hlavní věcí je se věnovat více realitě. Do portálu jsem dal své maximální úsilí, čas, a dost mi to i kazilo plány v realitě. Denně řešení několik reportů, troufám si i říct, že polovina mých nahraných hodin jsou reporty, a zaučování hráčů. Nebudu jako ostatní, co napíšou příspěvek dlouhej jako kráva, a stejnak se vrátí. V tomhle se pokusím, a budu výjimečnej. 

Za celou mojí kariéru na LeoSightu bych chtěl nejvíc poděkovat @SedliX a @Rataj za to, že jsem si mohl vyzkoušet být v Admin Teamu, že jsem mohl pomoct portálu i v těch nejhorších chvilkách. A že jsem i někdy přidělal nějaké problémy, i když jich moc nebylo. Doufám SedliXi, že v medicíně budeš stejně dobrej jako Team Manager, a doufám že se někdy setkáme. Rataji.. doufám, že nezahodíš jen tak Skimo, když už sis tam vybudoval komunitu, kde se ti tam drží denně přes 70 hráčů. A není to úplně nejmenší počet. 

@Puding , ty seš hrozně super člověk kterýho obdivuju.. Chodíš do práce, staráš se o zvířatka, a denně řešíš nejčastěji reporty z nás všech. Přál bych ti se dostat co nejvýš, a aby si byla šťastná jak v osobním životě, nebo tady s ostatníma. Několik hodin protrávených při RP, nebo řešení reportů společně, a vždy byla nějaká rozumná domluva pro všechny aby byla maximální spokojenost. Díky Pudí!

@nereznavzdy , ty víš, proč jsem se celou dobu nad tebou rozčiloval, ačkoliv se uklidnit nebylo úplně lehké a dostalo mě to tam, kam mě to dostalo.. Přeju ti, aby ti škola vyšla, hodně se uč a neprobouzej se víckrát v napuštěné vaně. Taky ti přeju hodně úspěchu v RP ZZS a Golemisem, který tě na tom Skimu udržuje, a né že ne.

@Dzardys , ty jsi nehoráznej frajer, kterého jsem hodně rád poznal. I když je na tebe hodně stížností, dokazuje to jen to. Že seš poctivej, a děláš to co máš.. Jde vidět, že to děláš od srdce, a že tě to baví. Určitě se brzo dostaneš i na GAčko, a jak by Rataj řekl, nebudeš mít nejmenší práva, a když něco uděláš tak můžeš dostat i permu! :D A na náš parkour taky nezapomenu, RP ovládáš dost na vysoké úrovni a přeju ti to. Několik hodin na TeamSpeaku, a další věci.


@Michael , Pročko Pročko, doufám že si někdy zahrajeme i ten Minecraft, jako minule. A pokecáme tak jako dřív, když si to tak vezmu, si první člověk co mě dotáhl na TeamSpeak, a díky tobě jsem měl odvahu a nestyděl jsem se za svůj hlas, a před ostatníma lidma.. V PSAčce s tebou byla sranda, i když si dával fyzické tresty, které byli někdy otravné a vedli k vyhazovu členů. Doufám, že se ti daří a přeju hodně štěstí s úspěchem abys udělal řidičák v realitě.

@MonsterSKGaming , s tebou jsem toho naRPil přes tisíce hodin, a né jen na Skimu. Je s tebou sranda, a vždycky si mi pomohl.. Hlavně si mi pomohl se dostat z jedné party, kde jsem byl opravdu s prominutím debil a zneužíval své práva. Můžu být rád, že díky tobě to je za mnou, a nejsem účástí trollu na LeoSightu jako ostatní. Doufám, že si budeme neústále psát.

@Vysocak , nedělej kraviny Vysočáku, veď dál PSA takovým směrem, jakým ho vedeš teď. I přes ty nervy, které furt máš se držíš, a věřím v to že dlouho na kapitánovi zůstaneš. Sice už s tebou nedoRPím ilegál, který jsme dneska rozjeli, ale i to se vsákne. :D

@Halucinace , nevím, jestli to čteš. Ale, ty si ten, co mě přemluvíl společně se SedliXem abych se vrátil do Admin Teamu. Já to zkusil, a taky to i vyšlo. Nedivím se ti, že jsi skončil, přítelkyně je, a má být vždy na prvním místě. Hodně úspěchu!

@Zchovankyo , Ano zchovankyo, i s tebou se tu rozloučím.. Naše RP vypadalo, i nevypadalo nadějně. Si jeden z těch chytrých, a jeden z těch co si dokáže poradit.. 

@Holub , Toaste, děkuji ti za všechny polepy, které si pro mě udělal. Děkuji ti za všechny strávené hodiny na LeoSightu, TeamSpeaku a hodně úspěšných závodu které jsme vyhrávali! Škoda, že si skončil, protože to je ohromná škoda. Ačkoliv tvé důvody chápu, a nejsou jednoduché. Dostalo by mě to taky, a doufám, že se ti i v osobním životě zadaří. A to myslím to, o čem jsme si psali.

@Kubby , Heavy Heavy, tobě gratuluji po dlouhé době a po druhé k vedení KSce, taky k Helperovi protože se to nezdá, ale i si ho zasloužíš. Sice umíš někdy nasrat, ale pomáhat a radit umíš taky.. Jsem rád, že jsem tě mohl poznat, dřív jsem si myslel, že budeš více toxickej.. Zpletl jsem se, jako u většina lidí. 

@Zeintar , dobře se s tebou povídá, dobře se s tebou driftuje, nic víc dodat netřeba.

@Samik , Samíku, tebe jsem měl možnost jednou vidět, a jednou si s tebou pokecat. Připadáš mi jako v pohodě chlap, je s tebou sranda. 

@SovietDog , Na tebe je tolik stížností, ale myslím, že jen 1% z nich je pravdivé, a to ani né. Co příjdeš do hry, řešíš reporty. To na tobě obdivuju, mě už to nebavilo..

@sandlerino , možná to bude vtipné, my jsme si nijak nepovídali, ani jsme se nějak neznali. Ale ty si pro Admin Team hrozná ztráta, vím, že dokážeš trollit ale zároveň furt pomáhat, i když nehraješ nějak extra, možná už vůbec MTAčko. Si jeden z rozumných, a budu si stát za názorem, že si vedl nejlíp ZZSku. 

@Zorra , jen tak dál, furt oživuj fórum, aby to tu neumřelo. Však ty víš, co myslím, mimochodem si byla můj první friend, když jsem sem dorazil.. A to jsem se i divil. :D 

@Wright , wrighte, tebe je hrozně velká škoda ve VCT. Dělal si hodně dobré handlingy, a to i Toast.. Mám tě hodně moc rád, a doufám že se spolu budeme bavit furt. Na teamspeak za váma určitě dojdu, a pokecáme. Doufám, že se ti zadaří, a že budeš šťastný i kvůli tvé osobní věci, kterou tu rozebírat nebudu. Ty víš, kterou myslím. Hodně štěstí, budeš to potřebovat!

Je tady spousta dalších lidí, kterým bych chtěl poděkovat. Ale zkrátka už nemám čas, a ani chuť. Takže je tu pouze označím. 

( @Nyxoy, @NoOneFromYou, @Petriik1 , @Phobios , @FLYER , @DOPERINO , @ATEX , @Fyolarwir a další!)

Děkuji všem, ještě moc jednou! 💖

-Ondřej. 👨‍🌾

17.10.2021 20:55

Ať se daří, šéfe. Snad někdy v budoucnu, budeš mi chybět. :) 

Fyolarwir

Hráč

6
17.10.2021 20:59

Tak se měj, kolego. Děkuji ti za mnohdy příjemná RP. Stav se někdy mimo hru, pokecat můžem. ;) 

17.10.2021 21:05
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

izerman

Hráč

15
17.10.2021 21:10

Určitě neodcházíš zaplatím ti PaySafkou, když neodejdeš a nebo ti dám poukaz na nákup pro sportovní výživu co jsem vyhrál na Mistrovství ČR (včera takže je ještě čerstvoučkej) nechceš si svůj odchod ještě rozmyslet? 

17.10.2021 21:13

Sice spolu zkušenosti máme téměř nulové, (když nepočítám zavírání do cel a cpz, ale i to stálo za to) tak jsi byl skvělý admin, budeš mi přece jen scházet, pomohl jsi spousty lidem,včetně mě. Přeju hodně štěstí a úspěchu dále v životě.

17.10.2021 21:16, naposledy upraveno 17.10.2021 21:18 uživatelem nereznavzdy

Ach Ondrášku, i když si se se mnou dosti rozčiloval, a někdy to bylo zajímavý, tak ať se ti daří v pořádku a nedoporučuju ti vybírat si místo ve vaně, bolej z toho záda a je ti zima. 

Asi za tebou taky brzo skončím. 

Zatím peace.

 

// @Zeintar Pustíš mě tam taky se svým warez MC? :3

Zeintar

Hráč

49
17.10.2021 21:17, naposledy upraveno 17.10.2021 21:17 uživatelem Zeintar

Pojď za náma na minecraft

Zdendas

Hráč

20
17.10.2021 21:20

Tak navždy sbohem Ondro, na ten poslední masakr v poušti, kde se prolilo mnoho krve nezapomenu. ♥️

Ressetth

Hráč

14
17.10.2021 21:33, naposledy upraveno 17.10.2021 21:33 uživatelem Ressetth

Ale nééé :( Ať se ti daří, snad ještě pokecáme na tsku nebo tak. Měj se <3
PS: Sparta je stejně lepší.

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~112

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4873 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misatorcz

150Kč včera v 16:20

MartasHyper

60Kč včera v 16:20

dikobras

10Kč včera v 16:19

Nejnovější uživatelé
JamesUnpak

Registrován 5.5.2024

TomasJedno

Registrován 5.5.2024

Samuelko123

Registrován 5.5.2024