Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Leosight AT


17.10.2021 22:57, naposledy upraveno 17.10.2021 22:58 uživatelem Petriik1

Dané téma nemá jakkoliv urazit, či zesměšnit admin tým portálu Leosight.cz, názory a recenze jsou pouze autora

Ahoj, na internetu vystupuji pod přezdívkou Petriik1 (Petriik) a byl jsem členem AT portálu Leosight.cz.

(14.1.2021 - 15.10.2021)

 

Co je toto za téma a proč jej vlastně čtete?

Rozhodl jsem se za své zkušenosti v AT na tomto portále udělat nějakou tu recenzi a nahlédnutí tak trochu a do míst, kam se jen tak nějaký člen této komunity nemá šanci ani dostat.

Jak jistě víte, dne 15.10.2021 jsem se rozhodl ukončit můj "pracovní" poměr. Mým důvodem odchodu byla má časová vytíženost apod. Ale to třeba někdy jindy až budu psát ty trapné rozloučející se příspěvky s komunitou jako u hodně případů tady.

 

Začneme tedy od začátku, jak to vlastně funguje když už přeskočíte tu Helper přípravku a vydáte se do hry již s polovičními právy (TGM Group)?

Od pana majitele dostanete pozvánku na magický server s názvem Leosight Admin Team. Od této chvíle si již můžete říkat plnohodnotný člen AT.

Frajeřina že? Taky si myslím.

Kde jsem, ale viděl chybu?

Dáme si příklad: Nafasujete od majitele práva a připojíte se prvně do hry, před tím by jste měli být určitě seznámeni jak to vlastně funguje, co můžete a nemůžete apod. Děje se to? Ne.

Jako TGM tudíž nevíte, co vlastně můžete a seznámení s právy, které máte je tak nějak na vás. To samé platí u toho když povyšujete. Nikdy nikomu nebylo nic vysvětleno a musel se akorát vždy furt ptát, což se mu taky někdy nedostalo odpovědi, když byl ve hře například pouze afkař bačík.

 

Komunikace s majitelem.

V době, kdy měl Rataj nějaké interní problémy v reálném světě se to dalo chápat, ale když potřebujete třeba vyřešit stížnost nebo máte něco na jiného člena AT, který něco pokazil nebo tak, bez reakce. Toto je určitě point, který je prostě třeba zmínit a sám musíš říct, že prostě neodpovídáš nebo velmi málo. Sám se přiznám tomu, že jsem jednou s tebou potřeboval něco nutného vyřešit, tak jsem lítal po všech discord serverech, ale ty nikde, tak jsem zamířil na TeamSpeak, kde jsem potkal už nevím kdo to byl, možná SedliX a Flajer, měl jsem opravdu velký vztek. Tak jsem tam na tebe nadával (ano, opravdu jsem toto někdy dělal a někteří mi i někdy dali za pravdu), že mě to už sere, ale takhle se to říká docela do prázdna.

 

Stížnosti na členy AT

V tomto pointu chci jen říct, aby jste nikdy neházeli špínu na sebe a pracovali jako tým. Sami si občas kopete pod nohy a tak, ale opravdu tak to kazí morálku. Sami víte, jak se s tím poprat.

 

Odměny pro členy AT?

Tento point? Má to cenu řešit? Kdyby aspoň to VIP, nebo něco malého než jen blbý kredity na skimu, za které si můžeš maximálně koupit ten hlučný omyl 3D Speaker. Rataji, tohle asi ne.

 

Zpět k Leosight AT discordu:

Tady se ani nehodí a ani se nedá zrecenzovat. Jen vás poprosím, když už se tam dostanete. Nefiltrujte staré zprávy v memeboardu od Wrighta a Falleagla, tolik prasáren jsem ještě nikde na žádném místě neviděl. 

 

Konec negativ, vše se dá zpravit.

 

Pozitivní věci:

Kdo chcete, tak tam jen běžte. Ti kluci(holka) ocení každou pomocnou šikovnou ruku. Každý portál má nějaké chyby, ale tomu se nevyvaruje ani ten náš. 

Tím, že se tam dostanete, tak nejen, že poznáte fajn lidi, ale i dostanete kontakty a mnoho zkušeností, které můžete využít i v dalších etapách svého života. Stížnosti, řešení problémů na TeamSpeaku apod. to všechno se vám hodí do budoucnosti, protože vás naučí komunikovat s lidmi a řešit jejich problémy. Umět naslouchat, poradit apod. Naučíte se také dobře formulovat text a jiné věci, které vám prostě škola nedá. Berte ten portál jako takovou praxi, ke které nemusíte vstávat v 6 ráno.

 

Závěr?

Neplánuji na portále končit, budu zde akorát pokračovat jako pouhý hráč, kterého to stále neskutečně baví.

Nebuďte na ně hnusní, dělají to pro vás dobrovolně a vždy, když už ten ban dostanete, zkuste se nad tím povznést a před tím, než někomu z nich nadávat, zamyslete se, jestli jsi právě ty, ano ty nebyl ten kdo udělal tu chybu.

Jsem rád, že jsem mohl být součástí takto velkého portálu a co víc, být i jejím členem i z jiné perspektivy než jen pouhý hráč. Kdo chcete a můžete, podejte si přihlášku, která má hlavu a patu. Když to nevyjde, tak to prostě zkuste znovu a podívejte se na své chyby.

Failure is not the option.

 

Děkuji za přečtení

Petriik

17.10.2021 23:09

Cením krásně sepsaný text, osobně jsem se hrozil toho, co bude jeho obsahem. Potěšilo mne, že jsi to pojal rozumně a tak nějak jsi dokázal o AT mluvit z osobní zkušenosti, která je nemalá, což soudím dle tvého počtu vyřešených reportů a době, jíž jsi mezi námi strávil. Nebudu ti nic vytýkat, jedná se o tvůj osobní pohled a je to zcela v pořádku, rád bych však dodal, že co se týče vstupu do AT, zaučen jsem byl, příkazy a vše mi vysvětleno bylo a stejně tak to měli noví kolegové, kteří postoupili spolu se mnou. Každý však máme jiné zkušenosti a vidíme to jinak, tudíž fakt nemá smysl to dál rozebírat. Za mě vše, díky za pěkně sepsaný příspěvek a ať se daří!

sandlerino

Hráč

39
17.10.2021 23:30

Konečně se nemusíš vymlouvat že AT má taky svoje RP a můžeš plnohodnotně AFKovat.

Byls dobrej a doufám že furt budeš.

18.10.2021 08:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
18.10.2021 10:11

V tu dobu kdy jsem to řešil jsi ještě klepal řízky v Helper týmu.

Nic to ale nemění na tom, že je slušné odpovědět. Jednalo se o stížnost na vyššího člena AT než jsem byl já, tudíž jsem neměl ještě možnost a ani jsem ji nedostal se podívat do té vaší "roomky". Samotnému o velkému Ratajovi jsem o tom řekl jednou na TeamSpeaku o 3 měsíce později, až poté se na to podíval a řekl, že daný člen udělal chybu a že to s ním probere, takže mi tady neříkej, že se vše řeší. Ano vy jak píšeš "červení" si potěšíte věci mezi sebou, ale když chce zelenej něco na červeného tak nemá šanci.

Dále, příkaz admin help ti neřekne, co všechno můžeš brát, jsou tam pouze vypsané příkazy, které jsou ještě tam blbě zformulované, že se v tom i blbě orientuje, tudíž jsi napsal blbost a akorát kreješ to, co krýt nejde.

Jak píšeš, že se nemám snažit dostat ban, tak to ve mě maximálně vyvolává reakci toho, že bych měl být problémový hráč po tom všem co jsem tu udělal, vzpomeň si kdo tu je déle a kdo déle oxiduje/val v tomto týmu.

 

 

Petriik

18.10.2021 12:27
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

lolcz

Hráč

36
18.10.2021 21:16

No, příjde mi, že Skimo je jen jakási "pračka" na peníze.

- 1. Peníze, které jsou vybrané na provoz jsou již na začátku měsíce, a dále kolik server dostane hráč nevidí (Nikomu do toho nic není, ale je to tak tajná informace?).

- 2. Člen A-T nedostává žádnou odměnu, alespoň něco symbolického (Tj. Kredity, které jsou prakticky k ničemu, krom SPZ, čísla, apod). A potom se můžeme divit, že A-T je "otrávený". Nemají žádnou motivaci...

- MŮJ NÁZOR - Rataj to má opravdu slušně zařízené, členi A-T se starají (ZDARMA) a on inkasuje peníze.

Členi A-T jakou jsou právě Petriik a Puding, Dzardys, a někteří další by se měli udržet za každou cenu, protože právě tito lidé jsou schopni OPRAVDU pomoci.

 - Petriik - Byl schopný něco vyřešit, vlastní zkušenost.

- Puding - Má smysl něco psát? Všichni ji známe, obětavý a hodný člověk.

- Dzardys - Dělal vše co mohl, od jeho povýšení se začalo více členů A-T zapojovat do řešení reportů, apod.

 

VŠE je můj názor, tak to respektujte.

S pozdravem a přání dobré noci, lolcz.

Kr1st0fz

Hráč

14
19.10.2021 20:37

Dosť som si z toho zobral pekne napísané to je fajne sa to čítalo môže byť... Určite to zmení pohľad niekoľkým hráčom.


Powered by LeoSight IFS
LT~72