Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] FAU


GrimBlack

Hráč

1
1.4.2020 12:00, naposledy upraveno 1.4.2020 12:02 uživatelem GrimBlack

Název frakce: FAU

Typ frakce: Vládní organizace

Zakládající členové: Johny Martinique

Startovní kapitál: 500000

Popis frakce: FAU je Finanční Analytický Úřad která se zabývá na převoz peněz z bodu A do bodu B (od továrny výrobce peněz kde bude povolení od vlády , bude se převážet do bank a do ATM doplňovat)

Peníze někdo dělat musí a také je rozvést po městě jako do bankomatů a také hlavně do banky.

Společnost FAU by dokázala i pro vládu udělat i půjčku (RP + Smlouva o půjčce) , nenavrácení peněz dle termínu může být najít Exekutorem který by byli zaučeni u nás ve FAU + Pokud by nechtěl odevzdat bude volána i PČR aby ho odvezla k cele kde bude přetrvávat chvilku do doby dokud nezačne soudní jednání o trestu nenavrácení půjčky společnosti FAU * Půjčka má i %+ což znamená že z dané půjčky se splácí o trošku navíc v % dle dohody.(Tuto funkci až někdy potom uděláme dle dohody prezidentem).

Přeprava peněz - Ohledně přepravováni peněz při nebezpečí se bude konvojove spolupracovat s PČR pro přesun do banky aby se nic nezvrtlo.

Zaměstnanci - Každý zaměstnanec než začne dělat tady takovouhle práci musí mít řidičák + čistý trestní rejstřík + kvalifikace přepravník s penězi (udělá se u nás) + kvalifikace strážný (Security) (Udělá se u nás) , poté co tohle přinese bude přísně zaučen u nás ve FAU , přísnost z důvodu práce s penězi z národní banky apod.

Děkuji za váš čas ,snad se bude líbit doufám že to vyjde, přeji krásný den GrimBlack.

Nirox

Hráč

16
1.4.2020 15:04, naposledy upraveno 1.4.2020 15:07 uživatelem Nirox

FAU není něco, co má dělat převoz z bodu A do bodu B. Tohle bud dělá Policie České Republiky ve spolupráci České Národní Banky, pokud přechází převozu z ČNB.Ostatní banky si už zařizují u soukromých firem tyhle převozy.

Taktéž reálný smysl tohohle úřadu je finanční zpravodajství, tudíž taková tajná analytická služba pro Ministerstvo Financí. Tudíž tahle frakce by neměla smysl na serveru, možná pokud by někdo udělal kvalitní RP s pašováním peněz z Republiky a bylo by to šíleně organizovaný, tak kdyby VČR založila oddělení FAU a šetřili by to s SKPV ve spolupráci. Mělo by to smysl.

18.4.2020 13:18

Zamietam.


Powered by LeoSight IFS
LT~28