Prihláška ZZS - Adrián Rozera
OOC
Prezývka: Ortiiik
Vek: 15
Ako často môžem byť na serveri: záleží kedy, momentálne počas epidémie aj 4 hodiny :D
IC
Celé meno: Adrián Rozera
Vek: 37
Dátum narodenia: 22.2. 1983
Kontakt: telefónne číslo: 714128
Vzdelanie: Stredoškolské a Vysokoškolské, medicína
-----------------------------ŽIVOTOPIS--------------------------------------------------------
Vzdelanie:
- 2001-2005: Stredná Zdravotná Škola, Bratislava (SR)
- 2005: Dokončenie SZŠ v Bratislave
- 2006: Vysoká Zdravotná Škola, Praha (ČR)
- 2011: Úspešne dokončená škola s červeným diplomom, titul MUDr.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zamestnania:
- september 2011- august 2019 = Zdravotnická Záchranná Služba H.M.P (Lékař RLP)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jazykové znalosti:
- Slovenčina - Expert (C2)
- Angličtina - Mierne pokročilý (B2)
- Nemecký jazyk = A2 (Začiatočník)
Ostatné znalosti:
- Práca s PC - veľké zručnosti (Word, Excel,...)
Prečo sa chcem pridať k ZZS (50+slov)
Chcem sa pridať k ZZS, pretože som už v ZZS robil a mám veľké znalosti ktoré som schopný ,,rozdávať,, kolegom. Z rodinných dôvodov som musel odísť z práce a chcem začať znova, som veľmi zručný a spoľahlivý, z predošlej práce mám, ako som písal, veľké znalosti, túto prácu zbožňujem a chcem v nej pokračovať ďalej.
Sľubujem, že nebudem otravovať vedenie frakcie na serveri, discorde či na TeamSpeaku so žiadosťou rýchlejšieho vyhodnotenia prihlášky - Áno.
MUDr. Adrian Rozera, dňa 1.4.2020.
Prihláška ZZS - Adrián Rozera
OOC
Prezývka: Ortiiik
Vek: 15
Ako často môžem byť na serveri: záleží kedy, momentálne počas epidémie aj 4 hodiny :D
IC
Celé meno: Adrián Rozera
Vek: 37
Dátum narodenia: 22.2. 1983
Kontakt: telefónne číslo: 714128
Vzdelanie: Stredoškolské a Vysokoškolské, medicína
-----------------------------ŽIVOTOPIS--------------------------------------------------------
Vzdelanie:
- 2001-2005: Stredná Zdravotná Škola, Bratislava (SR)
- 2005: Dokončenie SZŠ v Bratislave
- 2006: Vysoká Zdravotná Škola, Praha (ČR)
- 2011: Úspešne dokončená škola s červeným diplomom, titul MUDr.
Zamestnania:
- september 2011- august 2019 = Zdravotnická Záchranná Služba H.M.P (Lékař RLP)
Jazykové znalosti:
- Slovenčina - Expert (C2)
- Angličtina - Mierne pokročilý (B2)
- Nemecký jazyk = A2 (Začiatočník)
Ostatné znalosti:
- Práca s PC - veľké zručnosti (Word, Excel,...)
Prečo sa chcem pridať k ZZS (50+slov)
Chcem sa pridať k ZZS, pretože som už v ZZS robil a mám veľké znalosti ktoré som schopný ,,rozdávať,, kolegom. Z rodinných dôvodov som musel odísť z práce a chcem začať znova, som veľmi zručný a spoľahlivý, z predošlej práce mám, ako som písal, veľké znalosti, túto prácu zbožňujem a chcem v nej pokračovať ďalej.
Sľubujem, že nebudem otravovať vedenie frakcie na serveri, discorde či na TeamSpeaku so žiadosťou rýchlejšieho vyhodnotenia prihlášky - Áno.
MUDr. Adrian Rozera, dňa 1.4.2020.