Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Končím...

1 2



21.10.2021 20:16

...

Pamatuju si, když jsem přišel na skimo poprvé, byl to začátek prázdnin roku 2018... bylo to skvělý, dá se říct že vpodstatě na začátku jsem omylem přibruslil k Ratajovi do frakce. Do mafie, kterou Rataj vedl před všemi těmi lety. Když mě do své mafie vzal, bylo to hodně kvalitní RP, hodně mě to bavilo. A prakticky okamžitě jsem i začal chodit na Teamspeak. Chodil jsem tam skoro pořád. No, trvalo to dva-tři měsíce, co jsem trávil každý den, jenže po nějakém čase, pomalu začalo skimo umírat. Chodil tam méně a méně hráčů, dokud tam nehrál nikdo. Nakonec jsem i já přestal skimo hrát. To ale nebylo vše, na Leosightu jako takovém jsem zůstal, a hrál jsem se členy této komunity mnoho her.

...

Hráli jsme mnoho her, od Dračího Doupěte či Spacestationu, Army, turnaje v Csku, RP v GModu, po samotný vývoj hry Leosight Eco.
Naučil jsem se na Leosightu v průběhu let mnoho věcí, od programování v jistých jazycích, po ... ... morseovku??
Ano, i morseovku...

...

Mezi tím vším vznikl i RP server Anteros, který jsem ale nějakým záhadným způsobem minul.

...

Později vzniklo další skimo, byl jsem natěšený, opravdu jo, jenže... To skimo skončilo hodně rychle. Ano je to tak, skončilo přibližně po týdnu.
Toto skimo ale narozdíl od toho předešlého nebylo zrušeno, toto skimo zůstalo stále funkční a zaplé vpodstatě celý další rok.
Skoro nikdo tam nehrál, ale to komunitě Leosightu nějak moc nevadilo, protože mohli hrát na tehdejším Artheonu, který vtehdy spadal pod Leosight... jo, tam já ale nehrál.

...

No poté, co se nějaký vtipálek rozhodl na Artheonu DMkovat celý server, byla jeho spolupráce s Leosightem zrušena.
A vpodstatě hned po této události vzniklo naše oblíbené, nynější skimo. Ale ani tam jsem ze začátku odmítal hrát, bál jsem se, že na tom budu zase no-lifit.
Samozřejmně, že po pár měsících funkce posledního skima, jsem se tam i já ukázal, bylo to uprostřed prosince minulého roku.
Byl jsem v té hře chvilku, potom jsem se do toho přesně na začátku roku zažral totálně, začal jsem hrát dennodenně, časem jsem se dostal do HT, a později i do AT.

...

Na nynějším skimu jsem poznal hodně skvělých lidí. Někteří už mají touhle dobou smazaný účet, jiní se dostali také do AT, jiní z něj naopak zase odešli...
Chci poděkovat každému, s kým jsem kdy něco RPil, měl jsem vás rád...

...

Už je to přes tři roky, co jsem členem komunity tohoto portálu, také je to přes 9 měsíců co jsem členem AT na skimu.
Jsem moc vděčný všem vyšším silám, díky kterým jsem si mohl zkusit být administrátorem na tomhle serveru, je to něco, co jsem si vždycky přál.
...a moc rád v adminování na skimu budu pokračovat i nadále, děkuji za váš čas, končím se svojí neaktivitou, přeji hezký zbytek dne. :)

21.10.2021 20:23
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Qermo

Hráč

16
21.10.2021 20:29

Zahráváš si s ohněm.

21.10.2021 20:31

Tak teď mám pokaženou náladu na celý týden... Otevřel jsem zbytečně svůj Marniquet

21.10.2021 20:45

🙃Samozřejmě*🙂

21.10.2021 20:47

Zmiatol si ma... podarilo sa

21.10.2021 21:14

Flayere.. takové tlaky mi nedělej. :D

koblst

Hráč

26
21.10.2021 21:43

A jde se oslavovat 🎉🎉🎉

Nexoys

Hráč

20
21.10.2021 22:06

vtipný to chlapec..

bit

Hráč

50
21.10.2021 23:08

Ty vole, nestraš mě. Jak jsem viděl že je tenhle příspěvek viděl, tak jsem zařval "NEE!!", ale pak se dočtu na konec a zjistím že jsem vzbudil barák úplně zbytečně.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~105