Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Opravy/úpravy - FPS dropy, autoškola, rychlost, tempomat, mapa

Webflesh

Hráč

3
1.4.2020 13:17, naposledy upraveno 8.4.2020 14:15 uživatelem Webflesh

Ahoj, v úvodu bych chtěl říci, že server je naprosto super. Spousta nových věcí a vychytávek, je to pecka. Ovšem i tohle všechno má své mouchy, proto bych se chtěl s vámi podělit o to, co mi vadí.

Největším problémém, který mám, a asi nebudu jediný, jsou FPS dropy. Můj počítač je na tom hodně dobře, rozhodně nepatří do starého železa, a měl by to zvládat absolutně v pohodě. Někdo už se k tomu ve svém příspěvku vyjadřoval, bohužel ho musím podpořit a potvrdit to samé.

Další věcí, co by se mohla upravit je autoškola. Funkce jako taková je super, to hlídání rychlosti je taky úžasné. Změna trasy je taky skvělá, ale trošičku mi vadilo, když jsem podstupoval jízdu, že jsem nevěděl, kudy jet a kolikrát ty kruhy, body (nevím, jak to nazvat) mě mátly a nevěděl jsem přesně, jestli odbočit nebo ne. Je možné, že jsem třeba jenom prudce neinteligentní a nepoznám to. Ale pokud jsem nebyl jediný, mohlo by se to opravit třeba tak, že by se na GPS zobrazoval rovnou i další ?body?, podle kterého by se dalo poznat, jestli odbočit nebo ne. Pomohlo by to aspoň těm lidem, kteří by si nově dělali řidičák.

Ohledně rychlostí, jak už se v předchozích tématech také někdo zmiňoval, mohlo by být někde napsané, jakou maximální rychlostí se může jet. Vím, že ve městě se má jet maximálně 50 km/h, mimo obec 90 km/h a na dálnici až 130 km/h... V autoškole, když se vjíždí v Mullholand Intersection (ta obrovská křižovatka u nápisu Vinewood s vjdezdem na ?dálnici?), myslel jsem si, že můžu zrychlit, že tam se asi 50 km/h jet nemusí. Tak jsem lehce přišlápnul pedál, a jak se říká ,,myslet, znamená ho*no vědět'', moje zrychlení mě stálo bohužel 3 trestné body. Se štěstím jsem autoškolu udělal s 4/5 trestných bodů. :D Teď už vím, že tam tedy musím jet 50, pokud už tomu není jinak, ale myslím si, že jestli udělal někdo tu samou chybu jako já, mohl si dělat zkoušky znova. Myslím si, že by stálo za to, udělat buď dopravní značení na cestách, nebo by se mohla maximální povlená rychlost ukazovat na tachometru vozidel.

Dále by se mohl upravit tempomat. Samo o sobě je krásné, že někdo ,,hlídá" rychlost za Vás, obzvlášť v té autoškole, ale kolikrát se trefit na takovou rychlost, abych nejel příliš rychle, ale ani pomalu, to je peklo. Možná to existuje, ale nevím o tom, ale mohlo by se udělat, že by se rychlost na tempomatu dala pomocí kláves snižovat nebo zvyšovat o 1 km/h nebo více.

Poslední věc, co mi vadí, ale možná jde jen o zvyk je mapa. Mapa se musí otvírat přes inventář. Je to lepší v tom, že je to více reálné, ale na druhou stranu mi to přijde šíleně otravné. Když se potřebuji jenom rychle podívat na mapu, je to strašně zdlouhavé pro mě. Mohlo by se udělat, že by se mapa otvírala a zavírala, jako tomu bylo, na klávese F11 nebo aspoň mapu otevírat přes invetnář, ale zavírat ji klávesou F11. Podmínkou by bylo samozřejmě mít mapu v inventáři.

To by bylo asi za mě vše.

Děkuji Vám a přeji hezký den.

Webflesh

4.4.2020 05:18
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Eagle

Hráč

3
5.4.2020 15:43

Tempomat vieš ovládať pomocou "+" a "-"

Samicer

Hráč

4
9.4.2020 00:09

S posledním bodem souhlasím. Taky mě to už sakra štve, na první dojem jako novinka mi to přišlo super, ale teď to je jenom otrava.

9.4.2020 09:38

Pokiaľ je mapa otvorená, tak ide zavrieť aj klávesou F11.

24.4.2020 19:38

Autoškola bola opravovaná dávnejšie. Zamykám.