Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o skratenie banu


Drelamond

Hráč

9
23.10.2021 11:52

Zdravím, banoval ma @Phobios 

Môj ban som dostal za pravidlo metagamingu.

Začínalo to tak že , som v asi cca 30km/h ťukol policajta , lenže vystúpil pýtal sa ma čo mi je zaeRPil som že mám narazenú PHK a že som si narazil hlavu o volant. Išiel modrý mustang cez nás a uvidel ma takže otočil to , prišiel k nám vystúpil a zistil som že je to Nela Golden (ic kamarátka) tak napísala mi do pm že potom ťa odveziem k autu já že okey , nečakal som to. No teraz ten policajt ma doviezol k ZZS a Nela Golden už čakala vonku , lebo ešte nevedela že čo sa mi deje. Lenže pán policajt ma chcel zatknúť za ublíženie na zdravý + mi zobral vodičák čo úplne nedáva zmysel , ale tak ako čo urobiť no. Takže napísal som hráčke Nela Golden do pm nech ho prejde , proste nech ma niako zachráni , išiel policajt somnou von a Nela Golden ho prešla , otvorila okná a hovorila že nech si nastúpim inak ma zastrelí, lenže jej asi nedoplo že mám púta na sebe čož nemôžem nastúpiť lebo pravidlo powergaming pokiaľ sa nemýlim. No takže otvorila mi , ja som nastúpil išli sme na dielnu G66 kde robí a prefarbila vozidlo svoje a spz na autoškole somnou spoločne zmenila. Potom som už normálne RPil spoločne s hráčom: Jacob Daniels lenže ked už som išiel off to bolo okolo 21:00 niak tak neviem presne, tak napísala mi Nela Golden do pm že je v CPZ, prečítal som to za 2 sec lebo ja už dával quit.  

Priznávam sa k metagamingu ktorý som zavinil , keby nenapísala že ma čaká pred ZZS tak by som to ani neriešil.

Chcem moc požiadať daného administrátora nech mi prosím skráti ban, sľubujem že už nebudem metovať do pm. Chcel som si dneska aspoň zahrať , išlo by to skrátiť aspoň na polovičku? ďakujem predom za odpoveď.

23.10.2021 13:30

Čau ahoj,

Dlouho jsem se rozmýšlel jestli ti dát zkrácení nebo né, kdy jsem došel k tomuto rozhodnutí/závěru.

Nemám žádnou jistotu, že to neuděláš znovu, tudíž ban ti zůstane, aspoň si pořádně promyslíš, jak dále erpit, a to, že /pm není ic chat.

Můj závěr je konečný a nabývá okamžitou platností.

Soud rozhodl, vrchní soudce Phobios.

Phobios.


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Vysocak

250Kč dnes v 00:09

DarkEvilBetty

99Kč včera v 13:24

DarkEvilBetty

425Kč včera v 12:59

Nejnovější uživatelé
Nik0oo

Registrován 18.5.2024

Tomasek12333CZZ

Registrován 18.5.2024

Tomik123CZ

Registrován 18.5.2024