LeoSight.cz

Andrej Vesely


Petriik1

Hráč

32
23.10.2021 20:50

Dnes, asi okolo 20:15 mi byla adresována pokuta od policisty jménem Andrej Vesely. Hráč pokutu udělil i přes to, že jsem zacouval když pokutu dával na okénko.

Co daný hráč porušil?

Hráč se podle mých zkušeností dopustil powergamingu a porušení pravidla 13. (nedání hráči možnost reagovat prostřednictvím /do)

 

Podal jsem si report, který vzal Puding, avšak jsme nedošli k žádnému závěru :(.

ještě jednou se podívat na video prosím,

tak ještě jednou se na to podívat prosím.

Nakonec mi řekla, že se jej ještě zeptá, co následovalo potom ani nechtějte vědět.

Tak jsem si řekl, že napíšu PM, jestli se nejedná o nějakou chybu, ale spojení jaksi nefungovalo :(.

Děkuji za brzké vyřešení situace a voidnutí této stupidní pokuty.

Petriik out.

:)

Soudruh

Hráč

16
23.10.2021 20:56

Kdyby jsme slovíčkařili, tak ti pokutu za okno nedá. To by ti musel prostrčit ruku oknem u řidiče a fouknout ti ji na palubku. Takže bych na jeho místě radši přepsal /mečko na :/me dává pokutový lístek za stěrač. V tu chvíli co by to dal a ty jsi zaerpil couvnutí. By nejspíše zavadil nebo by mu zůstal stěrač v ruce. V lepším případě by stěrač nestihl dopadnout na sklo a lístek by uletěl. V horším případě by ti stěrač jen vyklonil nebo ohnul.

@Petriik1

Zeintar

Hráč

49
23.10.2021 21:00

Kdybychom úplně slovíčkařili, tak ten papírek, co dostáváte "za stěrač", stejně nic neznamená. Na tom papírku je akorát napsáno, do kdy je pokutu nutno splatit a je to vlastně jen "informace" pro majitele vozu, aby věděl, že nějakou pokutu obdržel.

Samotná pokuta je však v systému a musí se napsat přes MDC (popř. do jiného interního systému), přímo skrz registrační značku. Proto, ikdyby ti ani tu pokutu za stěrač nedal, přesto jí mít budeš, ale nebudeš o ní třeba ICly vědět.

23.10.2021 21:19
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
24.10.2021 00:11

Ahoj @Petriik1,

ze strany Puding nevidím žádné pochybení. Tebe bych upozornil na pravidlo č. 17, podle kterého nesmíš vyhrožovat hráčům pravomocemi člena AT, tedy i banem či jiným trestem. O tom, jestli došlo k porušení pravidla, rozhodne administrátor, "máš common sense" prostě není správné.

Pokud narážíš na pravidlo o PG, tedy možnosti reagovat, mohli bychom diskutovat o tom, jestli jsi se neměl i ty zeptat, zdali se ti podařilo zpátečku zařadit. Ano, pokud sedíš v autě, rozhodně by bylo lepší, kdyby policista zaRPil, že se pokouší nadzdvihnout stěrač a dát za něj pokutu, ovšem on psal, že pokutu vypisuje, a teprve až v další větě ti ji za stěrač dal, proto jsi čas na reakci měl. Navíc jak zde bylo řečeno, lístek za stěračem je info pro tebe, pokuta je v MDC.

Tímto považuji stížnost za vyřešenou, void ani trest udělen nebude.


Powered by LeoSight IFS
LT~44