Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] LaP s.r.o


Tadeas

Hráč

3
1.4.2020 16:49

Název frakce: LaP s.r.o

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Majitel Mike Urger , Spolumajitel Nick Taylor

Startovní kapitál: 500000

Popis frakce: Popis frakce: tato firma je známa z Velké Británie ale nikdy se nedostala do české republiky až do teď. pán Mike Urger jí zdědil po sví babičce Co by dělala: převažela by látku. a hráči si budou vydělavat převozem na výplaty Sídlo frakce: tam jak se nakupuje látka : https://imgur.com/a/lZGEh3x Vozový park: 6 tranzitu Začáteční kapitál: 100000 Vaše IC jméno: Mike Urger

Nirox

Hráč

16
1.4.2020 17:08, naposledy upraveno 1.4.2020 17:09 uživatelem Nirox

Začnu takhle.

Startovní kapitál je to stejný jako začáteční kapitál, takže nevím proč píšeš do startovního 500k a do začátečního kapitálu 100k, chápu to tenhle moment tak, že to chceš asi nagivovat, aniž bys tam dával ze svého, takže radši se toho zdržím.

Frakce jako převážející zní jako možná fajn, ale je to o ničem a myslím si, že na tohle není potřeba frakce, protože můžete se zaměstnat na úřadu, vydělat prachy přes ty joby a následně si koupit tranzit, napojit se na vysílačku, kde budete s kamarády a můžete jezdit. 

Tudíž se zastávám názoru že jsem PROTI a můžete to dělat i bez frakce. 

1.4.2020 17:12

Látku dokážeš prevážať aj normálne ako hráč, nevidím význam frakcie. Zamietam


Powered by LeoSight IFS
LT~24