Zdravím,chtěl bych požádat o zrušení permabanu,to co jsem udělal jsem si za tu dobu způsobil jsem si uvědomil a také toho lituju.Moje vyjadřování zde také nebylo moc adekvátní tímto bych se chtel omluvit hrači Holub a také dalším koho jsem naštval,s banem naprosto souhlasím a uznávam že to byla velká blbost pokud by byla možnost si zase zahrát tak bych hrál bez porušování pravidel a zneužití buggu také bych se snažil nedostat žadný ban.Předem děkuji za odpověd také bych chtěl poděkovat adminu @Lexikonn za ochotu na disscordu
Zdravím,chtěl bych požádat o zrušení permabanu,to co jsem udělal jsem si za tu dobu způsobil jsem si uvědomil a také toho lituju.Moje vyjadřování zde také nebylo moc adekvátní tímto bych se chtel omluvit hrači Holub a také dalším koho jsem naštval,s banem naprosto souhlasím a uznávam že to byla velká blbost pokud by byla možnost si zase zahrát tak bych hrál bez porušování pravidel a zneužití buggu také bych se snažil nedostat žadný ban.Předem děkuji za odpověd také bych chtěl poděkovat adminu [user:3583] za ochotu na disscordu