Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

dostal jsem ban za chujovinu //Dzardys


Kronos

Hráč

4
29.10.2021 19:21, naposledy upraveno 29.10.2021 19:25 uživatelem Kronos

TAKŽE, tak v 19:10 jsem dostal ban na 36h, budu v klidu ale sere mě to že bych sežral cihly ze zdi, nějaký chujové po nás začali bezdůvodně střílet na dálnici, jen tak jsme jeli s kámošem, pohoda jahoda a najednou na nás někdo z Chevroletu Tahoe vytáhl pdw a začal střílet, ani nezaerpili vytažení zbraně a nezjistily si kolik máme hodin, prostě nám rozstříleli auto na hovénka, takže jsem si změnil postavu, a v tu ránu tam byl Dzardys a bavil se s něma jak to bylo, ale než jsme stihly říct co udělali, tak jsme dostali ban :)

BAN BYL OD @Dzardys 

DŮVOD, ODPOJENÍ Z RP

29.10.2021 19:27

No, začal bych tím, že netuším, proč tohle dáváš do žádostí o UB, když to žádost o UB vůbec není. Název taky nevypovídá skutečnosti, naschvál se přepnout skrze F10 na jinou postavu, opakovaně, je docela závažné porušení pravidel. 

Vzhledem k tomu, že ani jedna strana nemá video a dopátrat se pravdy bude tím pádem skutečně náročné, protože obě strany tvrdí něco úplně jiného, věc budu řešit dodatečně a v případě prokázání porušení pravidel z jejich strany budou osoby přiměřeně potrestány. Pokud však máš důkaz k tomu, co se dělo, zašli mi ho na Discord - Dzardys#3287


Powered by LeoSight IFS
LT~21