Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB.


Dave323

Hráč

32
30.10.2021 16:04, naposledy upraveno 30.10.2021 16:46 uživatelem Dave323

Zdravím komunito. Po včerejší, tedy dnešní akci kdy bylo v plánu okolo druhé až třetí hodiny někoho okrást jsem dostal ban. Jak celá akce probíhala a jak vznikla? Bylo v plánu okrást šedou Ford Victoria, jelikož jsme ji prostě potkali když "SA již pokojně spí a málo kdo je vzhůru". Tudíž bylo jasné že potkáme maximálně kostelní myš a sem tam nějakou bytost. Tak bylo rozhodnuto. To že v tom seděl Zchovankyo nehrálo vůbec žádnou roli. Tak jsme ho následovali, počkali jakmile bude někde mimo lidi a začalo to. Auto rozstřílené PDWčkem. V tu chvíli jsme vylezli a začali RPit jako normálně. Snaha otevřít dveře, marně jelikož zamknuto. Klasika. Dále snaha prostřelit/rozbít skla. Tady nastává ta chvíle. Zchovankyo má totiž na své Vicotrii neprůstřelné skla. Tak začalo přemýšlení co dále. Mezitím jelo okolo PSA. Někteří by mohli říct: "PSA zmetované", ovšem mě to bylo jakž takž jedno i kdyby ano, jelikož přestřelka nebyla dlouho. Dopadlo to tedy tak, že oboje PSA dostali PK, včetně mého komplice Bartyho. Ten následně u nemocnice čekal 10 minut, jak má být. No po přestřelce nastalo přemýšlení co dále. Nakonec nebylo nic vymyšleno, takže jsme prostě nasedli s vědomím, že změníme SPZ, barvu auta a oblečení. Další věc je to, že Zchovankyo taktéž čelním sklem dostal do stejného místa cca jeden zásobník PDW a cca 15 nábojů HK416ky. HK 416 používá náboje 5,56 × 45 mm které dokážou prostřelit i 5mm oceli. Rychlost je 770 - 900 m/s. Tyto náboje používá i IMI Negev, Steyr AUG a další podobné pušky. KAC PDW používá náboje 6,35 mm které mají rychlost cca 230m/s. S tím kolik nábojů to dohromady z pár metrů bylo asi ani to sklo nevydrželo. Tak nyní odůvodnění banu. CarDM - Absolutně zde nic takového nevidím, šlo o zastavovací techniku při okrádání, potom následně i šance dostat Vicotrii do vody. Tam zase nastává chvíle. Dal ruční brzdu. Bylo by to reálné? Ford Victoria silnější brzdy než Audi A8 na plný výkon, dobře, zase toto přehlédněme. To tlačení, sám uznal Flyer že by to na ban nebylo. Další věc je PSA, prostě necháme se zastřelit a zatknout nebo rozstřílíme my je? A poslední věc, trashRP. Krom toho že jsem stál a koukal na okolí, jestli někdo nejede a jednoho zařvání "Ven" jsem nic nedělal. Když pomineme tu přestřelku. Tímhle bych se já velice rád obhájil, jelikož z mé strany o TrashRP nešlo. Alespoň z mého pohledu, vyčkám na vyjádření. To co RPili kámoši viz prostřelení zámku, s tím já nemám nic společného. Jelikož @Nexoys a @barty jsou moji komplicové, jejich slovo tu bude bezcenné. Tím pádem bych prosil o vyjádření ze strany @Zchovankyo a @FLYER. Na konec přikládám video a screeny. Předem děkuji za vyjádření a žádám tedy o UB, při nejmenším o jeho zkrácení.

https://www.youtube.com/watch?v=_pPl_uFkKiA

 

Edit: Dostal se ke mě chat kdy Zchovankyo tvrdí o upravené verzi videa, ano, je sestřihlé, jelikož se nadále nic moc nedělo. Ale aby to tedy mělo správnou hodnotu, zasílám log z celé akce.

 

 

Následně jsme kolem něj už jen párkrát projeli, jak bylo zmíněno v chatu, ale byl pořád v autě, takže už byl konec.

Edit 2: Po přečtení jedné diskuze je tu zajímavý fakt, Fear ze strany Zchovankya je kde? Měl brokovnici a neprustrelne skla. Ale třeba výbuch nebo vzplanutí auta, kdy motor a nádrže určitě neprustrelne nejsou.

 

Zeintar

Hráč

49
30.10.2021 19:17, naposledy upraveno 30.10.2021 19:20 uživatelem Zeintar

K tomu tlačení - A8 proti Victorce s ručkou, je nutno vycházet z toho, co script umožní. (i když nabourate do kola s ručkou, musíte RPit, sadge, ale je to tak)

No, ale i kdyby se z tohohle nevychazelo, obávám se, že byste Victorku nepretlacili ani v realitě. Tam jde o několik faktorů.

Váha - oba máte cca. stejnou váhu vozidla, nepomáhá vám to. Naopak si myslím že A8 je lehčí.

Výkon - Pokud se postavíte k Victorce a dáte tomu plnej kotel, začnou se vám prokluzávat kola. Jakmile se točí kola na místě, vy okamžitě přicházíte o veškerou sílu, kterou ten vůz může vyprodukovat. Nejdůležitější je tam ten "první zátah" a celé to záleží na tom, jestli při prvním "zatahu" s vozidlem hnete, nebo ne. Jak jsem psal výše, pokud s tou Victorkou nehnete, nepohnete s ní už nikdy, protože se budou protáčet kola.

 

Edit: teď koukám na to video, vážně jste chtěli nekoho prepadnout na nejfrekvetovanejsi silnici, před Palominem?? 

Dave323

Hráč

32
30.10.2021 20:32, naposledy upraveno 30.10.2021 21:55 uživatelem Dave323

To stejné jako okrádat na dálnici LV - SF, nebo přímo města, stejně jako okrádat v LS před bankou, před nemocnicí a tak. Pravidlo 7 to nezakazuje.

Jde mi hlavně o odůvodnění každého faktoru za který jsem zabanován byl. Další je to, že už v pohybu Victorka byla. Cca v nějakých 20km/h. Jenže tady je zase věc scriptu kdy on si dá ručku a během pár vteřin s ním nehneme, jelikož to je jak kolo s ručkou. Můžeš jet klidně 150, ale zastaví tě na místě.


Powered by LeoSight IFS
LT~41

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo