Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tři večerní otázky, aneb když nevíš co napsat, máš za úkol založit nové téma a sedíš v autě.


Jacko88

Hráč

41
30.10.2021 19:27

Ahoj, nebo spíš dobrý večer. Rovnou k věci, nebudu lhát, mám denní úkol, založit nové a smyslu plné téma zde na fóru. Vůbec nevím co mám psát, takže píšu toto a úplně improvizuju. Takže bych to viděl spíš na nejsou otázku, ale nechci psát nějakou kravinu, tak nad tím teď i trošku přemýšlím 😂. Hmm.. ať to není blbé, dám ty otázky alespoň tři.

1. Kolik kilometrů, jste jeli nejdále v autě, v kuse? Odpovím teda rovnou i já. - Já jel před čtyřmi dny 750 až 800 kilometrů do Německa a dnes zase nějak tak zpět. Takže teď to mám nějakých 1500 kilometrů, ale to jsou už dvě cesty s delším časovým rozmezí. A tuhle cestu jsem absolvoval už po druhé, poprvé před sedmi lety. 

2. V jakém nejvýkonnějším autě, jste se kdy vezli? - Já zatím asi v 300 koňové Audi S3 sportback 2019, možná i ve výkonnějším, ale nějak si to nevybavuju, možná později. Co si vybavuju, tak pak už jedině v Golfu R32 mk. IV takzvaně f čipu. 

3. Jakou nejvyšší rychlostí jste se kdy vezli? - Já v naftovém Volvu V40 s pouhými sedmdesátipěti kilowatty a to 210 kilometrů za hodinu, samozřejmě na Německé dálnici. 😂😂

Díky za pozornost a dobrou noc lidem, co si to budou číst pozdě večer, ostatním hezký den. ☺️

Holub

Hráč

46
30.10.2021 19:41

1) Pět hodin cesty, 310 kilometrů, absolvováno už v x autech (celkově absolvováno asi 8x jako řidič, jednou jako spolujezdce, kdy jsem měl možnost si pustit film a chillovat). Vlastně ne, jednou jsem to měl na 350 kilometrů a to jsem jel pro jiné auto, co jsem měl domluvené na prohlídku.

2) Trojkový Superb od jednoho ze spolužáků. Oh wait... vlastně ne, jednou jsme přes Ostravu jeli s vyučujícím v jeho třílitrovém Legacy. No, jízda dle předpisů to nebyla.

3) 190 kilometrů v hodině, když jsme s kamarádem dotáhli A4 z Brna. A to jsem si ještě říkal, že radši končím, že v tom nebudu blbnout a jezdit jako prase. Samozřejmě, že to nebyla dálnice v Reichu... no, ona to nebyla dálnice vůbec.

Kenny15

Hráč

19
30.10.2021 20:44

1) V autě? Cesta do Maďarska. Upřímně si nepamatuju jaká byla cesta, ale jeli jsme cca 3,5 hodiny..nějakých 270 kilometrů, do městečka Sárvár. Přestávka na hraničním přechodě Rajka...člověk byl skoro jednou nohou na lepší svobodě. Co čert nechtěl, tak potkat nějaké lidi od nás z dědiny. A co se stalo? Přesně to co čert nechtěl. Potkal 3 famílie z naší dědiny v termálech, kde jsme byly. Potom i Balaton.

2) No...co se týče motoru, tak Scania P500 XT, jakožto hasičská cisterna. Co se týče osobáku, tak VW Golf GTD. Mezi dědinama 170 km/h.

3). Jak jsem již zmiňoval, tak ten VW a ještě kámošovo Škoda Rapid 1.2 TSI, na D2 z Brna na Měnín...cca 150km jsme tomu dali. Ono se to nezdá, ale to jelo jak drak.

30.10.2021 22:11

1.) Cesta z Polska 718km, Atletika ze školou. byla to super hodně zábavy a vtípu.

2.) Já zatím v Dacia Duster neboli rodiné auto.

3.) 160km/h s autem víše, ale byl to adrenalin co si budeme :D


Powered by LeoSight IFS
LT~34