Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Bratva, aneb když si pár lidí s bohatým ban rejstříkem založí nelegálku. [Ano, je to report]


31.10.2021 04:42, naposledy upraveno 31.10.2021 04:45 uživatelem Zchovankyo

Vážení administrátoři, vážení hráči, 

tímto příspěvkem bych chtěl probrat tři hráče, kteří se pokouší RPit pravděpodobně ruskou mafii? Bratvu, dejme tomu. (Vyčteno z jejich videa). Systém nelegálních frakcí na Skimu prostě a jednoduše nefunguje. Nikdo ani neví kde nastal ten zvrat, ale prostě nastal, a spustila se vlna přepadávání (někdy i naprosto nesmyslných) a zbytečných smrtí. K tomuto se rovnou vztahuje i jedna akce, která se udála dnes (31. října v pozdních ranních hodinách) ((Jo mimochodem, všimli jste si, že se měnil čas?)) 

Jedná se o to, že byl jeden hráč, @Tom11 přepaden, a to za nedostupnosti policie. (Přesněji řečeno byl jeden, což byl tuším rotný?). Zní mi to jako pravidlo 0, dejme tomu, že i zero tolerance vezmeme-li v potaz doslovný překlad, kdy okradači měli nulovou toleranci k přepadenému. Jeden hráč tvrdil, že akci dohlížel (či jak to zmiňoval) FLYER. V tomto případě mi nejde do hlavy, jak by mohl člen A-T toto vůbec povolit. Avšak silně pochybuji, že by to, co hráč říkal byla pravda. Přepadávající byli masked N8 a N6. 

Zachycení TABu ve videu z okrádání. 

Bod č. 2 - Proč dotyční ještě nemají permu? 

Zde si myslím, že není moc co třeba vypisovat. Hráčům se z nevysvětlitelných důvodů dávají až směšně nízké tresty, a to pozor. Jakmile je hráč méně známý, a má klidně 30 banů, stejně dostane pěti hodinový ban. Jakmile je hráč v komunitě známější, je výše banu o mnoho vyšší. Samozřejmě zde platí pravidlo, že délku trestu určuje administrátor, ale určuje ji podle čeho? 

Vezmeme-li v potaz tři (možná i jediné) nejaktivnější členy té jejich bratvy - Barty, Nexoys, Dave323 a koukneme na jejich historii, uvidíme zázračnou věc. 

Barty 

Nexoys 


Dave323


Vždyť tohle je prosím pěkně výsměch komunitě. Přijde mi to tak, že admin tým tím nepřímo říká "A tak dostanete ban na pár hodinek, ale PERMU NE! Juchůů". A to ještě nezmiňuji Mekiho, který má těch banů dokonce 30, ale stále si na Skimu trajdá. Těžko pochopit tuhle mentalitu, snad to tu někdo z A-T vysvětlí, neboť stoprocentně nejsem jediný, který tohle naprosto nechápe. 

Dave323

Hráč

32
31.10.2021 12:35, naposledy upraveno 31.10.2021 12:41 uživatelem Dave323

Pokud si pamatuji, něco jako PeaceTime už se zde řešilo. Nevím proč se to tedy ještě nezavedlo. Nikdy za toto ban nebyl, tak proč by najednou bez oznámení měl být? Třeba zbraně v inzerátech se řešili nějakou tu dobu a hráči byli upozorňováni několikrát. Ano, ban historii mám, ale prosím pěkně, jenom jeden je z nějaký ilegální akce. Ovšem, některé tam jsou celkem i maličkosti. Další je to, že jeden ban který je stále zapsaný, mám pocit že dokonce první, od Wrighta, byl neprávem a poté jsem dostal UB, ale historie se nesmazala. Okrádání v ranních hodinách za nedostupnosti PSA. Že to tu bylo téměř na denním pořádku a nikdy se to nebanovalo. Za mě je toto blbost. Nejlépe, ať se už konečně zavede PeaceTime jak běžně na každém druhém FiveM serveru a byl by klid. Když se podíváš na tresty, jsou to z většiny nováčkovské chyby. Status AFK, PG tlačením auta, zneužítí /glue tím že jsem to sice zaRPené měl, ale druhá osoba zde nebyla, pak je tu zajímavější věc. Metagaming. Do dnes s tím nesouhlasím a mám k tomu důkazy, ale co už, smířil jsem se s tím. Takže když si to vezmeš, je tu nadále 15, ale 10 banů které už váhu mají. A neříkám že je to nějaká moje obhajoba, naopak, je to dost, ale stále tu máš hráče co mají 20 banů za dva týdny a ano, bylo to zde taky, ale perma stále nikde. Záleží vždy na uvážení člena AT.

 

Setryx

Hráč

5
31.10.2021 13:30

otázka, jak můžou projet mýtem když jim na zadních sedačkách leží čáwo v bezvědomí?

koblst

Hráč

26
31.10.2021 13:58

Mně by zajímalo odkud jsi vzal to že tuhle akci spectoval FLYER. Nexoys mi řekl že pouze jednu akci spectoval a tahle to není. 

2.11.2021 12:17

Ahoj, žádnou jejich akci jsem nespectoval, tito hráči mi občas píšou do PM a zeptají se jestli je něco v pořádku. Jen jednou jsem jim vyloženě něco povolil(to bylo ale něco jiného), ale nikdy jsem nic od nich nespectoval.

13.11.2021 16:51

Byť to není řešení, které by vyhovovalo všem, avšak je to řešení, které zafungovalo... Členové "Bratvy" ode mě skončili s permanentními bany za zneužívání bugu, který byl mimo jiné vidět i na tomto videu. Vzhledem k tomu, že od té doby zde Bratva nefiguruje (přinejmenším v takovém rozsahu), předpokládám, že jsem dokázal vyhovět zájmu všech a odstranil jsem tak jeden z větších nešvarů mezi hráči. Stížnost tedy považuji za vyřešenou.


Powered by LeoSight IFS
LT~88