Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

vysvetlenie banu a možno obhajenie


31.10.2021 20:12

zdravim, akurat dnes o 20:10 som dostal opäť a zas perma ban, pričom som sa dnes vozil v aute a chilloval s chabrama. môžem prosím vysvetlenie banu alebo niečo tak prosím ? vďaka @Dzardys 

(taktiež som si nevedomí toho, že by som mal nejaku pestru historiu.) Diky moc pekny večer všetkym veriacim

31.10.2021 20:16

Běhat po Belleville, řvát na NPC a zaměstnance vulgarismy, to samé pak dělat venku poblíž PSA a u náhodných hráčů, tomu chillování moc neříkám. Podotknu i bouračku, co jste měli a ignorovali, plus ještě to, že tě při nastupování někdo srazil a to jsi taky neRPil, bo tě skript prostě do auta pustil. 

O historii se snad ani bavit nemusíme, unban jste dostali pod nějakou tou podmínkou, že budete sekat latinu. Většině se to teda daří, u tebe tento názor mít nemohu. Kromě toho nešlo jen o mé rozhodnutí, o banu jsem se byl dokonce poradit no a bohužel pro tebe tu byla shoda v permě. Pokud stojíš seriozně o unban, tak si podej žádost nejdříve 30.11. 2021 a ať nějak vypadá. Díky, ať se daří, ahoj. 


Powered by LeoSight IFS
LT~30