Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban


winklaarko

Hráč

5
31.10.2021 20:51, naposledy upraveno 31.10.2021 20:52 uživatelem winklaarko

Takže znova kedže si to lockol...

Běhat po Belleville, řvát na NPC a zaměstnance vulgarismy, to samé pak dělat venku poblíž PSA a u náhodných hráčů, tomu chillování moc neříkám.

★ Pokiaľ viem kričali sme hlavne po sebe a to neviem prečo by malo byť zakázane keď sa poznáme, áno padli tam aj na zamestnancov no napríklad ja osobne som im nenadával a začlenuješ každého rovnako.... a tým NPC to nejak neublíži tiež.

Po hráčoch kričat nemôžeš odkedy? Ty nechodíš von alebo nevieš že toto sa deje bežne aj v normálnom živote? Keby sme niekoho skopali tak chápem ale na kričaní nieje nič zlé... alebo máme šepkať? Bežne za mojho hrania som dostal pokriky že som K****T...

★Podotknu i bouračku, co jste měli a ignorovali, plus ještě to, že tě při nastupování někdo srazil a to jsi taky neRPil, bo tě skript prostě do auta pustil. 

★ O žiadnej búračke neviem , možno som bol AFK ale netuším o čom hovoríš....(môžeš skúsiť objasniť no fakt si to nepamätám)

Kedže si kažého začlenil rovnako bez toho aby si si zistil kto robil čo tiež nieje moc profesionálne....

Každopádne uznávam že to nemuselo byť až také alebo vôbec, ale máš aj môj názor a touto cestou by som chcel požiadat o unban alebo aspoň skrátenie banu

31.10.2021 21:18

Ven chodím, každopádně tohle určitě není vhodné, obzvláště ne opakovaně a za přítomnosti PSA. 

To, že jsi byl AFK, tě ale neomlouvá. Vysekali jste se na dálnici se slečnou, RP nulové, akorát jste ji snad chtěli unést nebo co jsem to tam viděl.

Každopádně oceňuji, že sis dal práci s žádostí a že jsi napsal o něco víc než jen důvod svého banu, proto ti trest zkracuji na 24 hodin od této chvíle. Tzn. zítra kolem 21:17 si budeš moct zahrát. Ať se daří, ahoj. 


Powered by LeoSight IFS
LT~21