Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Koupím známku z eventu - Halloween 2021


31.10.2021 23:28

Vážení přátelé,

vím, že event končí až o půlnoci, nicméně jednak mám denní úkol napsat téma, jednak mě to zrovna teď napadlo. Mnozí o mě víte, že se snažím nashromáždit co nejvíce známek, které tu na webu máme, rád bych proto získal i tu, která má být součástí odměny za utopenou čarodějnici (zajímavé, že je v 21. století neupalujeme, ale asi to byla příliš drastická metoda trestu). Od rána, když opominu oběd, krátký pobyt na serveru a sedmikilometrový běh, sedím nad skripty z psychiatrie a snažím se učit na zkoušku. Protože se zkouška nekompromisně blíží, raději jsem věnoval čas učení než čekání na čarodějnice.

Pokud by mezi vámi byl nějaký úspěšný topič (ne ovšem pracovník drah, ale topič čarodějnic - ve vodě, ne na hranici), který by o známku nejevil zájem a ocenil by místo ní pár kreditů, budu rád, pokud se mi ozve. Jsem ochotný o ceně smlouvat (tedy cenu navrhněte, osobně nabízím do začátku minimálně 50 kreditů 💸, přihlédnu samozřejmě i k sériovému číslu), byl bych rád, kdyby cena za známku byla adekvátní. Klidně vám po absolvování zkoušky pošlu i ta skripta, ať na mě máte památku 😁.

Pokud byste někdo měl nabídku, směřujte mi ji buď do PM na Discordu (SedliX#2670), sem do odpovědi nebo do PM na webu, pokud vás mám v seznamu přátel.

Lovu zdar, já se jdu věnovat fobickým úzkostným poruchám.

Useless fact - kdyby se neposouval čas, už to píšu po půlnoci a event by již byl ukončený)

Zeintar

Hráč

49
31.10.2021 23:53, naposledy upraveno 31.10.2021 23:54 uživatelem Zeintar

Kdyžtak taky koupím tu známku :)

bobcus25

Hráč

17
3.12.2021 16:30

cau mam jednu SedliX

 


Powered by LeoSight IFS
LT~35