Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Restaurace u Theodora


Holub

Hráč

46
1.11.2021 16:52, naposledy upraveno 1.11.2021 17:00 uživatelem Holub


Kdo jsme?
Jmenuji se Theodor Bažant a jsem provozovatel Restaurace u Theodora. Jde o malou restauraci s příjemnou atmosférou s cílem nabídnout to nejlepší z tuzemské i zahraniční kuchyně a to přímo v centru Palomino Creek. Nesnažíme se být tím nejluxusnějším a nejdražším podnikem, ba právě naopak se snažíme nabídnout dostupné a kvalitní pokrmy a nápoje tak, jak si vaše rozmazlené jazýčky přejí. 



Kde nás najdete?
Mno, najdete nás na Hlavní třídě obce Palomino Creek a to přímo v jejím centru! V blízkosti restaurace máte nejedno parkoviště, takže se nemusíte bát docestovat k nám. Najdete nás hned vedle Groka Clothes, popřípadě poblíž pobočky Národní banky Palomino Creek.


1.11.2021 22:04

Měl jsem tu čest tento skvělý podnik navštívit, občerstvení je skvělé a obsluha taktéž, prostředí je dechberoucí a neměl jsem žádný problém s parkováním, určitě se stavím zase.

Výhody:

✅ Skvělý personál

✅ Lahodné jídlo

✅ Výborné občerstvení

✅ Mnoho parkovacích míst

✅ Blízko banky

 

Nevýhody

❌ Momentálně žádné. 

 

10/10 - Doporučuji vám se zastavit. - Saul Addison.

 

2.11.2021 15:10, odstraněno 2.11.2021 15:17 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~57