Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Balance Site


1.11.2021 18:54, naposledy upraveno 1.11.2021 19:14 uživatelem Kolpanek

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))



Balance Site


Vážení spoluobčané San Andreas,
Jmenuji se Kristina Lopez Smith a založila jsem si vlastní webovou stránku - "Balance Site".
Na této stránce, budu vkládat důležité informace a budu se vyjadřovat k nějakým věcem a budu odpovídat na vaše dotazy veřejně na této síti.


Vyjádření ke dni 1.11.2021:
- Dnes 1.11.2021 započaly volby a všichni občané San Andreas, starší 18ti let mohou dobrovolně a svobodně volit své oblíbence. Bohužel dnes došlo k rozšiřování nenávisti vůči mé osobě. Celou tuto nenávist vůči mne odstartovala kampaň pána Reeda, kde mne označil jako, cituji "je mentálne nestabilná".
Dále pán Reed vytáhnul, že jsem chtěla spáchat sebevraždu. Jistě, sebevraždu jsem chtěla spáchat a veřejně to přiznám. Momentálně jsem srovnaná, psychicky stabilní a silná žena. 

Pane Reede, za celou svojí kariéru jsem dokázala vyřešit nespočet ZSP žádostí a nespočet domovních prohlídek. 
K návrhům na novely zákonů, jsem bohužel nedošla, poněvadž jsem si to chtěla nechat na Kongres. Avšak, pokud nebudu členkou Kongresu, tak své návrhy na novely zákonů, určitě přednesu na nějakém zasedání Kongresu.  

Dále jste zmínil, že jsem v manželství s člověkem, který má kriminální minulost. Je pravda, že můj manžel má nějaký záznam v trestním rejstříku, ale to neznamená. že je nějaký kriminálník. Svůj trest si odpykal a ponaučil se. Tudíž Vás prosím, odpusťte si tyto poznatky k mému manželovi.


Výtržek z kampaně pána Reeda:
" Kristina Lopez je osoba, ktorá je mentálne nestabilná čomu všetkému nasvedčuje aj jej nedávny pokus o samovraždu skokom z priehrady, vďakačomu by vo Vláde už dávno nemala figurovať ako Štátna zástupkyňa, taktiež hlása úpravu zákonov, demokraciu a rovnosť, avšak sama za celú svoju kariéru dokázala spraviť len pár domových prehliadok bez žiadného inovatívneho nápadu a sama je v manželstve s človekom, ktorý má násilnú trestnú minulosť, svedčí to o niečom ? "


Nenávistné inzeráty:




Tohle je mé celé vyjádření k tomuto dění. Co se týče voleb, tak budu volit pána "MUDr. Robert Wilbur" (dále jenom jako "Pán Wilbur"). Strana pána Wilbura má zajímavou a potencionální kampaň ke změně životů občanů k lepšímu. Přeji hodně štěstí ve volbách pane Wilbure!


Je mi jasné, že v tomto volebním období, již nemám šanci zvítězit z důvodu těchto inzerátu a "obvinění". 
Děkuji všem, kteří mne volili nebo budou volit. Nesmírně si Vás všech vážím!
UPOZORŇUJI, že nikoho nenutím jít k volbám a volit mne. Je to zcela dobrovolné.
- JUDr. Kristina Lopez Smith, Ph.D.




1.11.2021 19:16, odstraněno 2.11.2021 18:31 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem

Powered by LeoSight IFS
LT~27