Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Udělování CK ilegální straně a strážcům zákona


2.11.2021 11:29, naposledy upraveno 2.11.2021 11:34 uživatelem Dzardys

Zdravím všechny hráče i členy AT, kteří toho moc nenahrají.

Tak nějak přicházím s dalším příspěvkem, jelikož si myslím, že je zde potřeba objasnit jednu záležitost, kterou jsem v nedávné době byl nucen řešit, a to rozsáhle. Jak jistě vidíte v názvu příspěvku, jedná se o udělování CK hráčům v PSA a hráčům v ilegálu. 

Někteří z vás možná četli celá pravidla tohoto serveru (přinejmenším v to doufám, byť mě většinou hráči přesvědčují o opaku) a zcela jistě jste zde měli možnost postřehnout CK systém a systém CK podmínek. My se zde podíváme na CK systém a ukážeme si to na mém nedávnem případu.

Jezdí nám tu hráči, jejichž RP je na pokraji pravidel a spíše bych poukazoval na porušování pravidla 0. Vystřílejí za den víc munice než já za 5 měsíců v PSA, unesou půlku serveru a udělí spoustu PK nejen PSA. Když je konečně PSA dopadla, bylo zažádáno o jejich CK (konkrétně zde byl jeden hráč, který se tohoto účastní, a 3 méně problémoví hráči). A bylo to naprosto v pořádku. Dle CK systému může být uděleno CK po tom, co hráč zemře dostatečně významnou smrtí rukou PSA (ofc jsou zde další možnosti, já poukazuji na toto). Za významnou smrt bereme vhodně sehranou RP akci, která vyústí v PK, které by v permanentním případě mělo význam v RP světě - což usmrcení teroristy skutečně má.

Když jsem však toto přednesl před hráčem, kterému jsem měl CK udělit, dozvěděl jsem se o strašně moc pravidlech, která na serveru ani nemáme, jen aby CK nedostal.

 Zároveň zde byla výmluva "mám nahráno dost hodin, mám rozehranou postavu". No a? Hráč, který vchází do světa ilegálu nebo strážců zákona, jde do tohoto světa s vědomím, že se to stát může.

Dal jsem tedy všem prostor se dostatečně vyjádřit k situaci a podotkl jsem, že pokud budu udělovat CK v této akci, tak za všechna PK, co v ní padla. To je fér a smysluplné, ne? Byla to rozsáhlá, vcelku vhodně sehraná akce, při které by došlo ke ztrátám na obou stranách. Tak nějak mne ale v danou chvíli ovlivnily soucit a myšlenka, že na 5 CKček daná akce nebyla precizně sehrána.

Dalším faktorem neschválení CK byl fakt, že jsem zde zabanoval hlavního kandidáta. Rád bych však podotkl, že i když se nedává CK někomu, kdo dostal ve stejné akci ban, není to pravidlem a stát se to může - to především vtipálkům, kteří se budou chtít opakovaně CK vyhnout porušováním pravidel. A pokud zde nepadne CK, určitě očekávejte dlouhý trest - přinejmenším z mé strany.

Pointa tohoto příspěvku? Rád bych poukázal na možnost, kterou PSA a ilegál mají, ale nevyužívají ji. Je zcela v pořádku této možnosti využít a určitě by bylo vhodné, kdyby si obě strany uvědomily, že jejich počiny mohou mít trvalé následky a možná by bylo skvělé, kdyby se každý zamyslel nad tím, co si ve svém RP životě může dovolit.


Powered by LeoSight IFS
LT~42

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Vysocak

250Kč dnes v 00:09

DarkEvilBetty

99Kč včera v 13:24

DarkEvilBetty

425Kč včera v 12:59

Nejnovější uživatelé
Nik0oo

Registrován 18.5.2024

Tomasek12333CZZ

Registrován 18.5.2024

Tomik123CZ

Registrován 18.5.2024