Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[STÍŽNOST NA ADMINISTRÁTORA] FilipKo


3.4.2020 12:48

Moje jméno: Crazy

Moje IC jméno: Petr Smith

Jméno administrátora: FilipKo

IC jméno admdinistrátora: Filip Walsh

Důvod jailu: Odmítání RPOdeslaný screenshot obrázek

Popis: IC jsem přišel na OAS se zeptat ohledně náboru, Filip mi řekl že je plno a že nábor nabude, IC jsem se naštval a zařval na něj. Odjel jsem na kole a u kostela mě zezadu narval Filip Walsh rangerem. Začal mi psát ať RPím injuries že mě srazil. Napsal jsem mu ať rpí on alespoň /do airbag vystřelil. Následně jsem dostal jail za "Odmietanie RP". Dal jsem report na administrátora

[!] Děkujeme za odeslání Vašeho reportu. (Report ID: #2).[!] Nahlásili jste hráče (35) Filip Walsh.[!] Důvod: Odmítání RP

a následně jsem dostal

[!] Váš report (#2) byl označen jako neplatný administrátorem Administrátor (Skrytý) Filip Walsh (FilipKo).

 

3.4.2020 13:04

Ahoj, ťažko pochybujem že keby niekto v SUV zrazí niekoho na bicykli, tak sa mu otvorí airbag. Je tam dosť veľký rozdiel v hmotnostiach oproti SUV a bicyklu.

3.4.2020 13:08

Najel do mě schválně v 60 km/h+

12.4.2020 00:41

Ahoj, ospravedlňujem sa za to, že som ti neodpísal včas a odpisujem až teraz. 

To, že do teba narazil naschvál na tom stále nič nemení že tam je stále dosť veľký rozdiel v hmotnostiach oproti SUV a bicyklu.

 

Zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~32

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo