Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban //Dzardys


Kronos

Hráč

4
3.11.2021 08:05

Ahoj Dzardysi a všichni ostatní 

 

Ban byl tak v 21:20, byl za chicken running a zero tolerance ( později prodloužení za powergaming )

 

Ban byl od Dzardyse

 

----------------------------------------------------

 

Tak začal bych tím, že bych se chtěl hrozně omluvit za moje chování a že jsem chtěl utéct, chodím totiž na brigády a druhý den mi začínala v 6:30, a nechtěl jsem to už dál řešit, tak jsem utíkal aby to bylo kratší a abych si mohl jít lehnout 

 

Takže, jeli jsme s kámošem na motorce okolo 9 hodiny večer, už jsem si chtěl jít lehnout, takže jsme jeli domů, a najednou jsme z tý motorky vypadli, zaerpily jsme to tak nějak, dávali jsme si status, a potom tam přijela nějaká audina, která to strašně chtěla řešit, a tak jsme to tam řešily, a najednou se tam zjevila policie, a tak jsem utíkal, a omylem jsem zmáčkl mezerník a tudíž jsem dělal chicken running, a za to se omlouvám, jenom jsem už potřeboval jít spát, promiňte mi.

 

 

----------------------------------------------------

3.11.2021 10:06

Jelikož jsi recidivista co se týče porušování pravidel, asi se nemá smysl bavit o tom, že se nějakého zkrácení trestu dočkáš. Není to tak dávno, co jsem s vámi opět řešil porušení pravidel a poškození jiného hráče. 

Vzhledem k tomu, že chodíš na brigády, předpokládám, že je po tobě vyžadována zodpovědnost. No a protože zjevně tedy víš, co to zodpovědnost je, tak ji budeš muset i přijmout v této situaci a přijmout fakt, že jsi něco OPĚT pokazil a tudíž je trest na místě. Příště ať se to neopakuje.


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo