Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dzardys [ Ospravedlnenie ]


winklaarko

Hráč

5
3.11.2021 13:21

Ahoj, touto cestou by som sa chcel ospravedlniť Dzardysovi za nádavky na jeho osobu.

No chcel by som k tomu povedať že ak by som to mal vedome myslíš, že by som posielal svoj discord do prihlášky? že by som to nedal preč?

Pýtal si sa ako to vyriešime aj tak si ma zabanoval. Ak chceš vedieť dôvod , bol to môj afekt ktorý som mal kvôli tomu že som mal pocit že si voči mne stále zaujatý a takisto by som nepísal vtedy o unban sem.

Takže v podstate som chcel povedať Dzardysovi že sa mu ospravedlňujem. 

Ako to ty vyhodnotíš ,aj keby to necháš tak je už na tebe.

Pekný deň. Dík

3.11.2021 14:06

No, říkáš, že jsi to tam měl, aniž bys o tom věděl, ale pak zároveň tvrdíš, že sis to tam dal v afektu. To mi nevychází.

Kromě toho pokud se podíváš do banlistu, tak bych musel být zaujatý vůči polovině serveru při skoro pětistech banů, které jsem doposud rozdal. 

Každopádně ban jsi nedostal, protože jsi takhle útočil na mě, na to už jsem si jako člen AT musel tak nějak zvyknout, ban jsi dostal z principu, že tohle vůbec děláš. Jakékoli výhrady vůči mé osobě a mým metodikám můžeš veřejně či soukromě nahlásit SedliXovi a ten si případ dostatečně prošetří, a pakliže se skutečně prokáže, že jsem zaujatý, tak budu řádně potrestán.

Ale myslíš si, že mi to za to stojí? Při počtu reportů, které denně udělám, opravdu nemám čas špehovat každé porušení pravidel osob, které mi nesedí. Příště zkus o problému diskutovat, a když ne se mnou, tak s jiným členem AT, případně mými nadřízenými kolegy (Rataj a SedliX). Určitě je to mnohem smysluplnější, než nazývat člena AT pánským přirozením způsobem, který je viditelný dosti lidem.

Každopádně omluvu přijímám, avšak to nemění nic na délce tvého trestu, ještě 4 dny můžeš přemýšlet nad tím, co jsem ti zde vypsal, možná ti to pomůže do budoucna ohledně řešení veškerých dalších nepříjemných životních situací.


Powered by LeoSight IFS
LT~20