Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Volby

arciCZ

Hráč

33
3.4.2020 17:43, naposledy upraveno 6.4.2020 14:57 uživatelem arciCZ

Informace k volbám

Vážení občané České republiky,tímto bychom vám chtěli oznámit že se vyhlašují volby. Volby budou probíhat ve třech stádiích - první z nich je stádium kandidaturské, kde každý občan splňující níže uvedené podmínky může kandidovat na funkci Prezidenta České republiky. Toto stádium bude probíhat od 03.04.2020 21:00 do 06.04.2020 15:00. Poté bude následovat stádium, ve kterém se voliči mohou rozmyslet komu dají svůj hlas toto stádium bude od 06.04.2020 15:01 do 06.04.2020 17:00 Poslední stádium je stádium hlasovací, kde každý právoplatný volič (svéprávný občan České Republiky ve věku 18 let a starší) může přijít volit svého kandidáta od 06.04.2020 17:01 do 07.04.2020 15:00.

Všechny datumy a časy budou zveřejněny chvíli před ukončení předešlého stádia.

Podmínky pro kandidaturu

• Musíte být starší 30let.
  • Nebyl jste zvolen prezidentem více jak dva krát.
  • Trestní bezúhonnost.
  • V případě že máte pokutu, tak musí být všechny zaplaceny.
  • Kvalitně sepsaná kandidatura.
  • V kandidatuře musí být vše vyplněno.

Informace ke kandidatuře

• Vzdělání
      Titul, jehož jste dosáhl, avšak může být i základní vzdělání, výuční list, či maturitní.
  • Rejstřík
      Přestupky, či trestné činy, jež jste v minulosti spáchal, pokuď žádné nejsou vyplňte slovy "ŽÁDNÉ".
  • Zkušenosti
      Vaše předchozí pracovní pozice, kde jste působili a jak dlouho.
  • Dosažené cíle
      Zde uveďte diplomy, jež jste do dnešního dne získali, jazyky které ovládáte a jejich úroveň (A1-2,   B1-2,C1-2), ocenění a další doplňující informace o vaší osobní kariéře ((Jazyky se berou z F6))
  • Obsah kandidatury
      Jaký je váš plán v případě vašeho zvolení na pozici Prezidenta České Republiky.

Formulář

• Jméno a příjmení:
  • Věk:
  • Vzdělání:
  • Rejstřík:
  • Zkušenosti:
  • Dosáhnuté cíle:
  • Obsah kandidatury:

Vaše kandidatury zasílejte pod tento příspěvek.

Elliot Mcgee

03.04.2020

Halucinace

Hráč

29
3.4.2020 22:28, naposledy upraveno 6.4.2020 16:45 uživatelem Halucinace
  • Jméno a příjmení: Ing. Antonio Ricci
  • Věk: 37
  • Vzdělání: Vysokoškolské vzdělání na Univerzitě Obrany - Brno.
  • Rejstřík:  Trestní rejstřík čistý, pouze pár pokut. (Jedna za údajné vykrádání, blíže nespecifikováno) 
  • Zkušenosti:  Býval jsem starostou v jednom maloměstě a chtěl bych zkusit i vyšší politiku.
  • Dosáhnuté cíle: Rekonstrukce nemocnice, obnova zašlých památek. Nadále jsem vystudoval Univerzitu Obrany v Brně. Perfektně ovládám Italštinu na úrovnii C2, Ruštinu na úrovni C1 a jsem rodilým mluvčím v Českém Jazyce. Nadále jsem držitelem Mezinárodní ceny vévody z Edinburgu.
  • Obsah kandidatury:  Vylepšení vybavení IZS složek, možnost získání státní zakázky (soukromým firmám), zavedení příplatku zaměstnancům státních složek (IZS + Státní správa) na VZP jestliže prokážou, zdali jsou pojištění, zvýšit ochranu civilního obyvatelstva, podpora OSVČ a menších společností, podpora kariérního růstu policistů, zvýšení efektivity justice.
  • Volební spot: Antonio Ricci - Volební spot.

Alfondra

Hráč

37
4.4.2020 00:05
  • Jméno a příjmení: Doc. MUDr. James Martinez Ph.D
  • Věk: 50 let
  • Vzdělání: 2. LF UK, VŠEM
  • Rejstřík: Jedna pokuta za jízdu na černo - zaplacená, jedna pokuta za překročení rychlostního limitu - zaplacená
  • Zkušenosti: Půl roku prodavač v Tuzexu, jeden rok lékař na KDCHT v Thomayerově nemocnici v Praze, dva roky lékař na urgentním příjmu FN Motol v Praze, 16 let u ZZS hl. m. Prahy, v tuto chvíli, jako Vedoucí lékař.
  • Dosáhnuté cíle: Hodnost docent, titul doktora medicíny, doktorát z filozofie
  • Obsah kandidatury: Volební spot - James Martinez

RAWhp

Hráč

2
4.4.2020 15:04
  • Jméno a příjmení: Ing. JUDr. James Calmor
  • Věk: 34
  • Vzdělání: Střední Odborná Škola,Fakulta aplikovaných věd a vysoká škola práv - Praha
  • Rejstřík:  Trestní rejstřík čistý, bez pokut.
  • Zkušenosti:  Dříve jsem býval ministr spravedlnosti,ministr vnitra tak i předseda vlády.
  • Dosáhnuté cíle: Rekonstrukce silnic , vydání důležitých zákonu ve prospěch státu. nadále jsem vystudoval vysokou školu z oborem právnické práce a fakultu aplikovaných věd. Perfektně ovládám Americkou Angličtinu. 
  • Obsah kandidatury:  Obnovu zašlých památek. Nadále vylepšit zemědelství a ekonomiku v našem státě. Zavedení příplatku zaměstancům státních složek (IZS + Státní správa) na VZP jestliže prokážou že jsou pojištěni. Zvýšit ochranu obyvatelstva. Podpora malých firem. Vylepšení zdravotnického materiálu pro léčení nemocných pacientu. Zrekonstruovat několik dopravních useku v našem státě. Rozvinout leteckou dopravu.