Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o vymazání banu - Neoprávněný void RP akce.


neznamy#5604

Smazaný účet

12
4.11.2021 19:54

Zdravím,

dnes, okolo čtvrté hodiny mi byl udělen ban za void akce bez oprávnění administrátora.

Abych vás uvedl do děje - Stál jsem před PSA stanicí, když v tu chvíli ke mně přišel jeden jistý hráč (pro pochopení si ho označme A), často řešený pro troll, a začal se se mnou vybavovat. Stál v silnici, což zapříčinilo srážku jeho postavy s motorkou druhé postavy (hráč B). Následně se hráč A zvedl a dělal, jakože nic, na což jsem ho upozornil v OOC. V tu chvíli začly OOC dohady, mezi mnou a hráči A a B. Během těhle dohadů jsem upozornil ve frakčním chatu jistého člena AT, aby udělal "bubu", člen AT nereagoval (byl zrovna na AFK), a proto jsem napsal "Já na tohle nemám.." a napsal jsem, ať jdou, že si nimi nenechám kazit den, a že po příchodu člena AT to nechám voidnout. (V té době byl jediný člen AT ve hře.)

Nebylo to přímo tak, že jsem o void nepožádal, či se o to nepokusil.

Závěr? Závěr je takový, že jsem udělal vše pro to, aby RP akce byla dokončena, avšak RP bylo ze strany zbylých zúčastněných opakovaně odmítáno. Je nad mé schopnosti a možnosti toto den co den řešit. Ano, doopravdy je to den co den, co potkávám hráče, co odmítají erpit. Dobré taky zmínit, že na místě byl člen HT, který namísto nějakého zásahu do akce, který by nějak donutil hráče erpit, akorát přihlížel a následně na mne dost možná podal report. 

Za těhle okolností je dle mého ban neoprávněný, a proto žádám o unban a smazání banu z mé historie.

Přeji hezký zbytek dne.

JackBednatek

Hráč

4
5.11.2021 17:10

jo no musíš si dávat bacha co píšeš do chatu :D chápu tě no :D

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k žádosti o unban.

Powered by LeoSight IFS
LT~22